Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Olivia Wilde: apsinuoginimas – mano darbo dalis!

Panašu, kad Holivudo gražuolė, aktorė Olivia Wilde išgyvena savo aukso amžių. Nusifilmavusi trileryje „Trys įtemptos dienos“ (orig. „The Next Three Days“, 2010) bei fantastinėje juostoje „Tronas: palikimas“ (orig. „Tron: Legacy“, 2010) moteris nemiega ant laurų ir aktyviai stiprina savo karjeros pamatus.
Aktorė Olivia Wilde
Aktorė Olivia Wilde / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Olivia Wilde

2011-aisiais aktorę bus galima išvysti net dvejuose juostose – vesterne „Kaubojai ir ateiviai“ (orig. „Cowboys and Aliens“) bei komedijoje „Draugo kailyje“ (orig. „The Change-Up“), kurioje ji atliks pagrindinį moters vaidmenį.

Kiekvieno filmo, kuriame filmuojasi O.Wilde, pasirodymas žiniasklaidoje iššaukia aibes diskusijų dėl netipiško moters grožio, o vyrų akys neabejotinai nepraslysta pro apsinuoginusią gražuolę. Pikantiškas scenas, kuriose galima bus išvysti itin menkai apsirengusią aktorę žiūrovai išvys tiek „Kaubojuose ir ateiviuose“, tiek „Draugo kailyje“.

Pati moteris apie drabužių nusimetimą prieš kamerą pasakoja, jog tai jos neglumina ir apsinuoginimą ji laiko savo darbo dalimi. Akivaizdu, jog 27-erių moterį sunku būtų pavadinti drovia. Ryški, savimi pasitikinti Olivia per savo karjerą matė ir šilto, ir šalto, niekuomet nesidrovėjo nuogybių ir nebijojo kandžiai atsikirsti žurnalistams. Garsiajame „Daktare Hause“ (orig. „House M.D.“) jau penktą sezoną įkūnydama gydytoją Remi Hadley ir nusifilmavusi daugiau kaip dešimtyje pilnametražių juostų, moteris užimta – jos darbo kalendorius Holivude užpildytas iki pat 2013-ųjų.

Nuolat linksniuojamas aktorės grožis, užtikrina jai vietą gražiausių, seksualiausių ir geidžiamiausių planetos moterų topuose. O.Wilde myli PETA organizacijos atstovai ir vadina ją žaviausia vegetare, dėl jos alpsta minios gerbėjų, o režisieriai vienas po kito negaili liaupsių talentingai moteriai. Panašu, jog išmušė ilgai laukta moters šlovės valanda, o jos karjeros vingiai tik dar kartą patvirtina tiesą, jog sėkmę lemia ne tik talentas, pasirodymas laiku ir vietoje, tačiau ir asmeninės žmogaus savybės, profesionalumas bei pagarba aplinkiniams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius