-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Aktorė Olivia Wilde ir lietuvių kilmės amerikiečių komikas Jasonas Sudeikis apsigyveno kartu

Aktorės Olivia Wilde ir jos širdies draugo lietuvių kilmės amerikiečių komiko Jasono Sudeikio santykiai perėjo į kitą etapą – pora apsigyveno drauge.
Mėlynomis kepuraitėmis pasipuošę Jasonas Sudeikis ir Olivia Wild stebi krepšinio rungtynes.
Mėlynomis kepuraitėmis pasipuošę Jasonas Sudeikis ir Olivia Wild stebi krepšinio rungtynes. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pernai su savo buvusiu vyru kino kūrėju ir muzikantu Tao Ruspoli išsiskyrusi filmo „Tronas. Palikimas“ žvaigždė persikėlė gyventi iš  Los Andželo į Manhataną, kur įsikūrė drauge su komiku ir jų išgelbėtu šuneliu Pako.

O.Wilde, kuri dabar užsiima naujojo būsto apstatymu, sako ketinanti pereiti prie kiek ramesnio gyvenimo būdo po keturis metus trukusio įtempto darbo televizijos seriale „Hausas“.

„Dabar galiu sau leisti prabangą būti vis išrankesnė. Pasiekiau tašką, kai man nebereikia visą laiką dirbti. Galiu daryti tai, kas neprivalo būti labai įspūdinga... Dabar tikrai esu išranki ir tik todėl, kad nėra priežasties, kodėl negalėčiau tokia būti“, – sakė ji interviu „USA Today“.

„Dabar dekoruoju mūsų naują butą. Tai taip pat didelė mano darbo dalis. Esu tokia šeimyniška! Turime naują elektrinių būgnų rinkinį. Gyvenimas yra geras. Daug metų nuolat dirbau – filmavausi seriale, o savaitgaliais – kinuose“, – pasakojo aktorė.

O.Wilde taip pat prasitarė apie savo planus kada nors pagalvoti apie šeimos kūrimą, neatsisakant karjeros Holivude. Aktorė sako imanti pavyzdį iš savo motinos televizijos prodiuserės ir žurnalistės Leslie Cockburn.

„Manau, kad tai būtų šaunu. Mano mama yra geras pavyzdys to, kaip galima suderinti profesinį gyvenimą su vaiku. Tai įmanoma, nors niekas nesako, kad lengva. Mane yra visiškai užvaldžiusi mintis, kad galiu būti dirbanti motina“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius