-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Penelope Cruz filmuosis Bosnijoje

Oskaru apdovanota ispanų aktorė Penelope Cruz trečiadienį atvyko į Bosniją filmuotis juostoje apie praėjusio amžiaus paskutinio dešimtmečio dramą šioje Balkanų šalyje, pranešė vietos žiniasklaida.
Penelope Cruz
Penelope Cruz / AFP/„Scanpix“ nuotr.

P.Cuz atliks pagrindinį vaidmenį italų režisieriaus Sergio Castellitto filme „Venuto al Mondo“ („Atėjo į pasaulį“), rašoma dienraščio „Dnevni Avaz“ interneto svetainėje.

Filmavimas, kurio tiksli vieta laikoma paslaptyje, turėjo prasidėti praėjusį pirmadienį, rašo dienraštis.

Juosta kuriama pagal režisieriaus sutuoktinės Margaret Mazzantini populiarų romaną. Joje pasakojama apie vienišą motiną (P.Cruz) su savo paaugliu sūnumi grįžtančią į šių dienų Sarajevą, kur per 1992-1995 metų karą žuvo berniuko tėvas.

37-erių P.Cruz yra nusifilmavusi 2004 metų S.Castellitto dramoje „Non ti Muovere“ (Nejudėk), kuri taip pat buvo sukurta pagal M.Mazzantini romaną.

Praėjusiais metais filmą apie kruviną Bosnijos karą „Kraujo ir medaus šalis“ (The Land of Blood and Honey) suko kita „Oskaru“ apdovanota aktorė Angelina Jolie.

Vietos žiniasklaidos pranešimai, kad filmas pasakos apie išprievartautos musulmonės meilę savo užpuolikui serbui, papiktino per karą nukentėjusių moterų organizaciją. Pati A.Jolie, žinoma aktorė ir JT geros valios pasiuntinė, paneigė, kad filmo siužetinė linija pasakos būtent tokią meilės istoriją ir paragino Bosnijos gyventojus pamiršti išankstinius nusistatymus ir nevertinti tol, kol jie pamatys užbaigtą filmą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius