Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Severija Janušauskaitė pasirodys „Bėk, Lola, bėk“ režisieriaus seriale

Lietuvių aktorė Severija Janušauskaitė pasirodys naujame kultinio filmo „Bėk, Lola, bėk“ režisieriaus seriale.
Severija Janušauskaitė ir režisierius Tomas Tykweras
Severija Janušauskaitė ir režisierius Tomas Tykweras / Asmeninio albumo nuotr.

Lygiai prieš dvejus metus už pagrindinį moters vaidmenį Annos Melikyan filme „Žvaigždė“ ji gavo atvirojo Rusijos kino festivalio „Kinotauras“ apdovanojimą ir kaip metų atradimas buvo nominuota nacionalinei Rusijos kino premijai „Nika“. Šiandien aktorė Severija Janušauskaitė nestovi vietoje ir toliau dideliais žingsniais žengia į tarptautinę kino rinką. Naujausias lietuvės vaidmuo – 2017-aisiais pasirodysiančiame seriale „Babylon Berlin“.

Kritikai tikina, kad serialo laukti verta, mat prie juostos dirba Tomas Tykweras, režisierius, prisidėjęs prie filmų „Debesų žemėlapis“ ir „Bėk, Lola, bėk“ sėkmės. Jam talkina ne ką mažesnio kalibro žvaigždės – „Sudie, Leninai!“ scenaristas Hendrikas Handloegtenas ir iš „Vienas Berlyne“ žinomas Achimas von Borriesas.

Pagal didžiulio populiarumo sulaukusį Volkerio Kutscherio romaną kuriamas serialas atvers duris į policijos inspektoriaus Gereono Ratho kasdienybę, kurioje gausu korumpuotų politikų, narkotikų, žudynių, ekstremizmo ir aišku, meno. Šiuo metu Vokietijoje vykstantys filmavimai žada pritrenkti autentiškumu. Bandoma atkurti kuo tikslesnį 1920-ųjų Berlyno vaizdą – su tamsiomis prekybvietėmis, purvinais ir pavojingais skersgatviais. Šis darbas patikėtas įspūdingais vaizdais žavėjusios kino filmo „Kvepalai. Vieno žudiko istorija“ dizaineriui.

„Babylon Berlin“ komanda tikina, kad seriale išvysite per 250 aktorių, o visą komandą sudaro dar bent 5 000 žmonių. Žymiausių aktorių penketuke besipuikuojanti Severija Janušauskaitė filmuojasi kartu su Volkeriu Bruchu, Liv Lisa Fries, Matthiasu Brandtu, Hannah Herzsprung, Karlu Markovicsu ir kitais.

„X Filme“ nuotr./Serialas „Babylon Berlin“
„X Filme“ nuotr./Serialas „Babylon Berlin“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius