Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorės Bullock vyras prašo jam atleisti

Holivudo aktorės Sandros Bullock vyras ketvirtadienį atsiprašė jos už tai, kad „nesuvokiamai įskaudino ir užtraukė gėdą“.
Sandra Bullock ir Jesse'is Jamesas
Sandra Bullock ir Jesse'is Jamesas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šį atsiprašymą Jesse'is Jamesas paskelbė išplitus informacijai, kad jis buvo neištikimas žmonai, kai ši filmavosi juostoje „Nematoma pusė“ („The Blind Side“). Už vaidmenį šiame filme S.Bullock šiais metais pelnė savo pirmą „Oskarą“.

Televizijos realybės šou žvaigždė J.Jamesas, kuris taip pat yra įkūręs įmonę „West Coast Choppers“, gaminančią vienetinius motociklus pagal užsakymą, su S.Bullock susituokė prieš penkerius metus.

Savo pareiškime jis nurodė, kad prisiima visą atsakomybę, tačiau vis dėlto nepatvirtino mestų kaltinimų, jog turėjo intymių santykių su tatuiruotėmis visą kūną išsimarginusia manekene iš Kalifornijos, tvirtinančia, kad jų romanas truko penkias savaites.

45 metų S.Bullock, kuriai „Oskaro“ statulėlė įteikta praėjusią savaitę, trečiadienį paskelbė, jog dėl „nenumatytų asmeninių priežasčių“ nedalyvaus filmo „Nematoma pusė“ premjeroje Londone.

Aktorė atšaukė dalyvavimą premjeroje, kai apie pramogų pasaulio naujienas rašantis JAV žurnalas „In Touch“ paskelbė manekenės Michelle McGee pasakojimą apie romaną su J.Jamesu.

S.Bullock prisidėjo prie nemažo būrio vadinamojo „Oskaro“ prakeikimo persekiojamų aktorių, kurių asmeninį gyvenimą ištiko krizė, vos jos buvo apdovanotos prestižiškiausiu kino pramonės apdovanojimu.

Britų aktorė Kate Winslet, kuri pernai buvo apdovanota „Oskaru“ už vaidmenį filme „Skaitovas“ („The Reader“), pirmadienį paskelbė, jog po šešerių santuokos metų išsiskyrė su savo vyru režisieriumi Samu Mendesu.

„Aš nusipelniau visų tų blogų dalykų, su kuriais dabar susiduriu, nes elgiausi neapgalvotai“, – rašė 40–metis J.Jamesas savo pareiškime, kurį gavo žurnalas „People“.

„Tai nesuvokiamai įskaudino ir užtraukė gėdą mano žmonai ir vaikams. Man nepaprastai liūdna, kad aš esu dėl to kaltas. Iš tiesų labai apgailestauju dėl jiems sukeltos širdgėlos. Aš viliuosi, kad vieną dieną jie ras savyje jėgų man atleisti“, – pridūrė jis.

J.Jamesas, kuris iš ankstesnių partnerysčių turi tris vaikus, su S.Bullock susituokė 2005 metų liepą.

S.Bullock, kuri, kaip pranešama, jau išsikėlė iš poros namų Pietų Kalifornijoje, pastaruoju metu buvo įteiktas ne vienas apdovanojimas už vaidmenį filme „Nematoma pusė“. Atsiimdama juos visus aktorė emocingai dėkojo sutuoktiniui.

Drama apie pasiturinčią moterį, kuri priglaudė benamį juodaodį paauglį, buvo naujas posūkis S.Bullock karjeroje, nes anksčiau šią aktorę dažniausiai buvo galima išvysti romantinėse komedijose, iš kurių bene didžiausio populiarumo sulaukė „Mis slaptoji agentė“ („Miss Congeniality“).

„Nestebina, kad sutikusi tave pradėjau geriau dirbti, nes anksčiau nežinojau, ką reiškia turėti į ką atsiremti“, – kreipdamasi į J.Jamesą sakė S.Bullock per sausio mėnesį vykusią „Auksinių gaublių“ teikimo ceremoniją, kur jai buvo įteiktas geriausios aktorės apdovanojimas.

Po mėnesio atsiimdama Kino aktorių gildijos apdovanojimą S.Bullock sakė: „Tu vilki smokingą ir sėdi prie stalo su žmonėmis, kurių nepažįsti. Labai tave myliu, tu išties karštas!“

„Oskaro“ laureatės Hilary Swank, Reese Witherspoon ir Julia Roberts taip pat išsiskyrė su vyrais ar gyvenimo partneriais netrukus po to, kai buvo įteikta geidžiama auksinė statulėlė.

Apie pramogų pasaulio naujienas rašančio tinklalapio HollywoodLife.com vyriausioji redaktorė Bonnie Fuller sakė, kad tai veikiau galima vadinti ne „Oskaro“, o stiprios moters prakeikimu.

„Kai moterys yra stiprios, joms sekasi ir jos turi vyrą ar partnerį, kuris galbūt jaučia grėsmę ar nesaugumo pojūtį, toks viešas jų pripažinimas išties gali destabilizuoti santykius“, – sakė ji agentūrai „Reuters“.

„Daug vyrukų nemoka elgtis su stipriomis moterimis, kurias lydi sėkmė , o „Oskaras“ yra vienas didžiausių įvertinimų, kokį įmanoma gauti“, – pridūrė B.Fuller.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius