-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorės Debbie Reynolds ir Carrie Fisher palydėtos amžinojo poilsio – atsisveikino ir garsenybės

Praėjusią savaitę viena po kitos mirusios Holivudo aktorės, motina ir dukra Debbie Reynolds (1932–2016) ir Carrie Fisher (1956–2016) ketvirtadienį palydėtos amžinojo poilsio – su jomis atsisveikinti per privačią ceremoniją namuose susirinko nemažai Holivudo garsenybių.
Gwyneth Paltrow, Meryl Streep ir Jamie Lee Curtis renkasi į atsisveikinimo su Debbie Reynolds ir Carrie Fisher ceremoniją
Gwyneth Paltrow, Meryl Streep ir Jamie Lee Curtis renkasi į atsisveikinimo su Debbie Reynolds ir Carrie Fisher ceremoniją / „Scanpix“ nuotr.

Privati atsisveikinimo ceremonija, kurioje dalyvavo tik aktorių šeimos nariai ir patys artimiausi draugai, buvo surengta ketvirtadienį Beverli Hilse, Carrie Fisher namuose. Ceremonijoje Carrie Fisher ir Debbie Reynolds atminimo pagerbti atvyko ne viena garsenybė, o atsisveikinimas su jomis buvo labai emocionalus ir šiltas. Carrie Fisher savo namuose mėgdavo rengti draugų pasisėdėjimus, tad jos dukra Billie Lourd (24 m.) norėjo, kad jie dar kartą visi susirinktų mamos svetainėje ir pabūtų su ja.

Atsisveikinimo ceremonijoje dalyvavo iš artimųjų dalyvavo Carrie Fisher brolis Toddas, jos seserys iš kitos tėvo santuokos Joely Fisher ir Tricia Leigh Fisher, buvęs vyras ir dukters tėvas Bryanas Lourdas bei, žinoma, aktorės numylėtas šuo Gary, kuris pasitikdavo visus ateinančius į namus.

Tarp 125 svečių buvo Meryl Streep, Gwyneth Paltrow, Meg Ryan, Jamie Lee Curtis, „Žvaigždžių karų“ režisierius George'as Lucasas, Penny Marshall, Richardas Dreyfussas, Buckas Henry, Candice Bergen, komikas Stephenas Fry, Tayloras Lautneris (kalbama, kad jis yra Billie Lourd vaikinas), Courtney Love su dukra Frances Bean Cobain, Emma Roberts ir kt.

Kaip praneša „People“, svečiai buvo vaišinami maistu, kurį Carrie Fisher paprastai patiekdavo savo garsiuosiuose vakarėliuose.

„Vienintelis dalykas, ko čia trūko, buvo Carrie ir Debbie, – sakė vienas aktorės bičiulis. – Debbie sėdėtų kampe ir visi prie jos prieitų atiduoti pagarbą. Net pačios didžiausios žvaigždės buvo pakerėtos jos. Carrie vaikščiotų po namus basomis su kolos skardine rankoje, norėdama įsitikinti, ar visi gerai leidžia laiką, sakydama pačius juokingiausius dalykus.“

Per ceremoniją gera Carrie Fisher draugė Meryl Streep dainavo mėgstamiausią jos dainą „Happy Days Are Here Again“.

„Galiausiai visi dainavo“, – pasakojo vienas šeimos draugas.

Laidotuvės – kitą dieną

Kitą dieną, penktadienį, Debbie Reynolds ir Carrie Fisher bus palaidotos „Forest Lawn“ kapinėse Berbanke, Kalifornijoje, kur ilsisi ir žymus amerikiečių pianistas Liberace (1919–1987). Debbie Reynolds pastarąjį labai mylėjo, ir net yra suvaidinusi jo motiną 2013-ųjų biografiniame filme „Už šviestuvo“ („Behind the Candelabra“), tad aktorės šeima manė, kad jai būtų patikę būti palaidotai šalia jo.

Abi moterys pageidavo būti palaidotos skirtingai – Carrie Fisher savo testamente buvo nurodžiusi, kad po mirties nori būti kremuota, o štai jos motina pageidavo amžinojo poilsio atgulti tik po žeme.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Carrie Fisher su motina Debbie Reynolds ir dukra Billie Lourd (2015 m.)
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Carrie Fisher su motina Debbie Reynolds ir dukra Billie Lourd (2015 m.)

TMZ žiniomis, dalis Carrie Fisher pelenų bus įdėta į jos motinos Debbie Reynolds karstą ir palaidota kartu.

Taip pat pranešama, kad po privačių laidotuvių planuojamas ir viešas atsisveikinimas su Debbie Reynolds ir Carrie Fisher. Tačiau dėl renginio datos ir kitų detalių šeima dar neapsisprendė ir nenori to skubinti, nes motinos ir senelės per dvi dienas netekusiai Billie Lourd, kuri taip pat yra aktorė, dabar tai daryti būtų pernelyg sunku.

15min primena, kad „Žvaigždžių karuose“ princesės Lėjos vaidmeniu išgarsėjusi Carrie Fisher mirė gruodžio 27-ąją, taip ir neatsigavusi po infarkto, kurį patyrė skrisdama lėktuvu iš Londono į Los Andželą. Jai buvo 60 metų. Kitą dieną po Carrie Fisher mirties mirė ir jos motina, Holivudo legenda Debbie Reynolds – moteris amžinybėn iškeliavo sulaukusi 84-erių.

„Scanpix“/AP nuotr./Debbie Reynolds su dukra Carrie Fisher ir sunumi Toddu Fisheriu (1959 m.)
„Scanpix“/AP nuotr./Debbie Reynolds su dukra Carrie Fisher ir sunumi Toddu Fisheriu (1959 m.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius