Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorės dukrai suknelė nepatiko

„Oskarų“ favoritės britų aktorės Kate Winslet dukrai, pasak pačios aktorės, itin nepatiko jos vilkėta suknelė, rašo „US Magazine“.
Kate Winslet
Kate Winslet / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rokas

Pati to nesitikėdama aktorė pateko į blogiausiai besirengiančių garsenybių sąrašą, kurio autorė –  jos aštuonmetė duktė.

Sekmadienį, gavusi geriausios aktorės apdovanojimą, K.Winslet iš užkulisių paskambino savo vaikams. Tačiau dukterį Mią labiau sudomino mamos suknelė nei apdovanojimas.

Asimetriška vakarinė suknelė, kurią K.Winslet vilkėjo iškilmių vakarą, tikrai neatrodo prastai, tačiau Mia buvo kitokios nuomonės.

„Aš paklausiau: „Mia, ar šokinėjai iš džiaugsmo?" – dalijosi prisiminimais su Oprah Winfrey kitą rytą aktorė. – O Mia sako: „Taip, mama, šokinėjau. Turiu su tavim pakalbėti apie suknelę. Ji buvo pilka.“ Ji buvo absoliučiai šokiruota to, kad vilkėjau pilką suknelę.“

Aktorė pasakojo, kad nusprendė nesirinkti iš kelių suknelių, galvodama apie žmonių darbą ir pastangas, todėl apsiribojo Yves Saint Laurent'o mados namų pasiūlymu. K.Winslet neabejoja, kad nesąžininga versti žmones siūti penkias sukneles, jei iš jų išsirinksi tik vieną.

K.Winslet prisipažino negalinti atsižiūrėti į savo „Oskarą“ ir net pagyrė jo „užpakaliuką“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius