Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorės karjeros pabaiga su trenksmu: hercogienė Meghan gali laimėti „Emmy“

Amerikiečių aktorė Meghan Markle (36 m.) atsisakė karjeros dėl meilės britų princui Harry, o holivudinį glamūrą pakeitė karališki rūmai bei popietės arbatėlė su karaliene. Tačiau gali būti, kad Holivudas aktorę išlydės su trenksmu: yra šansų, jog hercogienė laimės „Emmy“ statulėlę!
Meghan Markle ir Patrickas J. Adamsas seriale „Kostiumuotieji“
Meghan Markle ir Patrickas J. Adamsas seriale „Kostiumuotieji“ / Vida Press nuotr.

Meghan Markle, kaip geriausios antraplanės draminio serialo aktorės, kandidatūrą „Emmy“ apdovanojimus teikiančiai Televizijos menų ir mokslo akademijai pateikė serialo „Kostiumuotieji“ („Suits“) kūrėjai.

Iš visų pateiktų kandidatūrų akademija atrinks kelias pačias stipriausias aktores, o liepos 12-ąją paskelbs visų kategorijų nominantus. „Emmy“ apdovanojimai vyks rugsėjo 17-ąją, tada ir paaiškės nugalėtojai.

Meghan Markle seriale „Kostiumuotieji“ septynis sezonus vaidino teisininkę Reičel Zein. Paskutinėje serijoje ji nusifilmavo lapkritį, ir dar tą patį mėnesį oficialiai buvo pranešta apie jos sužadėtuves su princu Harry.

„Scanpix“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry
„Scanpix“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry

Paskutinį kartą ją vaidinančią gerbėjai galėjo pamatyti šių metų balandį, kuomet TV eterį pasiekė paskutinė „Kostiumuotųjų“ serija su ja. Daug kas tai laikė oficialia jos, kaip aktorės, karjeros pabaiga, tačiau Holivudas dar turi progą išlydėti ją su trofėjumi.

Tiesa, daug kas vis tik abejoja, kad Meghan Markle dabar gaus „Emmy“, mat per ankstesnius šešis „Kostiumuotųjų“ sezonus ji nė karto nebuvo nominuota. Net pats serialas, nors ir yra labai populiarus tarp žiūrovų, per visą gyvavimą nėra gavęs nė vienos „Emmy“ nominacijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius