-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktoriui K.Spacey pateikti kaltinimai dėl seksualinės prievartos prieš tris vyrus

Pranešama, jog Jungtinės Karalystės prokurorai kaltina aktorių Keviną Spacey lytiniais nusikaltimais. K.Spacey pateikti keturi kaltinimai dėl seksualinės prievartos prieš tris vyrus.
Kevinas Spacey seriale „Kortų namelis“
Kevinas Spacey seriale „Kortų namelis“ / Vida Press nuotr.

BBC teigimu, Didžiosios Britanijos karališkoji prokuratūra ketvirtadienį pranešė, kad po Londono policijos atlikto tyrimo aktoriui Kevinui Spacey pateikti kaltinimai dėl kelių seksualinių nusikaltimų, įskaitant seksualinę prievartą prieš tris vyrus.

„Oskaro“ laureatas buvo apkaltintas keturiais kaltinimais dėl seksualinės prievartos prieš tris vyrus, teigiama CPS Specialiųjų nusikaltimų skyriaus vadovės Rosemary Ainslie pareiškime.

„Jis taip pat buvo apkaltintas privertęs asmenį užsiimti lytiniais santykiais be sutikimo. Kaltinimai pateikti po Metropoliteno policijos tyrimo metu surinktų įrodymų peržiūros“, – priduriama.

Kaip praneša „The Guardian“, įtariami seksualiniai nusikaltimai galėjo būti įvykdyti Londone nuo 2005 m. kovo iki 2008 m. rugpjūčio mėn. bei Glosteršyre 2013 m. balandžio mėn.

„Karališkoji prokuratūra primena visiems suinteresuotiesiems, kad baudžiamasis procesas prieš K.Spacey yra vykdomas ir kad jis turi teisę į nešališką teismą“, – prokuratūros pranešimą cituoja „Guardian“.

15min primena, jog 2017 m. lapkritį Londono teatras „Old Vic“ pranešė, kad gavo 20 atskirų kaltinimų dėl nederamo K.Spacey elgesio iš 20 vyrų, kurie 1995-2013 m. buvo susidūrę su juo teatre arba su juo susiję.

Kadaise buvusi viena didžiausių Holivudo žvaigždžių K.Spacey buvo pašalintas iš televizijos serialo „Kortų namelis“ ir pašalintas iš filmo „Visi pasaulio pinigai“ po to, kai paaiškėjo kaltinimai dėl netinkamo seksualinio elgesio.

62-ejų metų aktorius, pelnęs „Oskarą“ už geriausią vaidmenį filme „Amerikietiškos grožybės“ ir geriausią antro plano vaidmenį filme „Įprasti įtariamieji“, anksčiau neigė visus kaltinimus, susijusius su netinkamu elgesiu.

Vida Press nuotr./Kevinas Spacey
Vida Press nuotr./Kevinas Spacey

Roberto Cavazos, aktorius, dirbęs teatre „Old Vic“, kuriame 2004-2015 m. K.Spacey buvo meno vadovas, 2017 m. sakė, kad tuo metu susidūrė su Holivudo žvaigžde ir „tai prilygo priekabiavimui“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius