Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Aaronas Paulas prisipažino – jo žmona nėra jo meilės scenų su kolegėmis gerbėja

Kai kalbama apie pikantiškas meilės scenas su kitomis moterimis, aktorius Aaronas Paulas lengvai prisipažįsta, kad jo žmona Lauren nėra didžiausia to gerbėja.
Aaronas Paulas ir Emily Ratajkowski trileryje „Svetingi namai“
Aaronas Paulas ir Emily Ratajkowski trileryje „Svetingi namai“ / Kadras iš filmo

Televizijos serialo „Bręstantis blogis“ žvaigždė Aaronas Paulas kalbėdamas apie savo naujausią filmą, trilerį „Svetingi namai“ („Welcome Home“), aptarė delikačias scenas su kolege Emily Ratajkowski.

„Aš esu įsitikinęs, kad ji nėra pernelyg laiminga, kai sekso scenos pasirodo ekrane, bet ji supranta ir perskaičiusi scenarijų įsimylėjo šį pasakojimą, plius ji yra tikra Emily gerbėja. Ne tik jos aktorinio darbo, bet ir to, ką Emily reprezentuoja, todėl ji ją išties myli“, – apie savo žmonos požiūrį į meilės scenas prieš kameras sakė 39 metų aktorius.

Tuo tarpu Emily Ratajkowski prisipažino, kad jos vyras Sebastianas Bearas-McClardas dar nematė šio filmo.

„Mes sužinosime ką jis mano premjeros metu! – teigė aktorė, paprašyta pateikti savo vyro nuomonę. - Bet filmavimo metu mes dar nebuvome kartu. Ir sąžiningai manau, kad yra keletas dalykų, kuriuos reikia pasakyti... Tiesą sakant, pagrindinė filmo tema yra vojerizmas, o vojerizmas gali būti itin karštas!“

Filme Aaronas Paulas ir Emily Ratajkowski vaidina porą, kuri siekdama išsaugoti savo santykius išsinuomoja namą Italijos kaime, tačiau namo savininkas savo svečiams turi paruošęs klastingą planą. Pamažu jaunoji porelė atsiduria pavojingame, seksualiame ir mistiškame katės ir pelės žaidime, todėl sunku suvokti, kada ir kur visa tai prasidėjo, o labiausiai baugina šio keisto žaidimo pabaiga.

„Scanpix“ nuotr./Aaronas Paulas su žmona Lauren
„Scanpix“ nuotr./Aaronas Paulas su žmona Lauren

Vis dėlto realiuose santuokose abu aktoriai išgyvena laimingiausius metus savo gyvenime.

„Tai tikra meilė. Aš jaučiuosi tarsi palaimintas, kad kiekvieną rytą pabundu šalia Lauren, tiesiog reikia niekada nepamiršti, kodėl jūs įsimylėjote“, – lieja jausmus Aaronas Paulas.

„Aš negalėčiau to pasakyti geriau“, – kolegai pritaria Emily Ratajkowski.

„Jūs negalite pasirinkti žmonių, kuriuos mylite, tai yra transcendentinė, stebuklinga patirtis, bet kai priartėjate prie bet kurio asmens, draugų, šeimos, bet ypač savo partnerio, jūs turite už tai dirbti, tad manau, kad išlaikyti tą magišką įsimylėjimo jausmą yra tikrai svarbu“, – teigia aktorė.

VIDEO: SVETINGI NAMAI | Kinuose nuo gruodžio 7 d. | Oficialus anonsas [HD] | 2018

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius