Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Billy Porteris tapo „Oskarų“ sensacija: savo apranga nustebino ir lietuvius

Dainininkas ir aktorius Bilis Porteris „Oskarų“ apdovanojimuose nustebino ne tik užsieniečius, bet ir lietuvius. Vyras ant raudonojo kilimo pasirodė su žemę šluojančia juoda, amerikiečių dizainerio Christiano Siriano kurta suknele. Tą vakarą ši aktoriaus apranga tapo tikra sensacija, o kai kurie net juokavo, kad gražiausią suknelę per „Oskarus“ vilkėjo vyras.
Billy Porteris
Billy Porteris / „Scanpix“/AP nuotr.

Juoda suknelė buvo išties stulbinanti. Ją sudarė švarkas ir ilgas, pūstas sijonas, o šilkinė apykaklė, baltos rankovės bei peteliškė suteikė elegantišką įvaizdį.

Tiesa, dizaineriui Christiano Siriano šią suknelę sukurti truko vos vieną savaitę, o Billy Porteris susilaukė ne tik daugybės aplodismentų, bet ir žiniasklaidos dėmesio.

„Scanpix“ nuotr./Billy Porteris
„Scanpix“ nuotr./Billy Porteris

Tačiau nuostabą su šia suknele sukėlęs Billy Porteris žiūrovų stebinti nesustojo. „Oskarų“ apdovanojimuose vyras pasitiko renginio svečius jau pakeitęs aprangą. Nusimetęs pūstą sijoną, aktorius pasirodė su plačiomis kelnėmis.

„Scanpix“ nuotr./Billy Porteris
„Scanpix“ nuotr./Billy Porteris

Billy Porteris vėliau pasakojo, kad ši apranga buvo pasirinkta neatsitiktinai. „Norėjau, kad mano aprangoje derėtų ir moteriškumas, ir vyriškumas“, – pasakojo vyras. Jis taip pat pridūrė, kad moterys, dėvėdamos vyriškas kelnes, dažnai apibūdinamos kaip galingomis, savimi pasitikinčiomis dailiosios lyties atstovėmis, o į vyrus, apsivilkusius sijoną, žiūrima keistai.

Aktoriaus išvaizda nepaliko abejingų ir Lietuvoje. Mados tendencijų prognozuotoja Marija Palaikytė socialinio tinklo paskyroje teigė, kad ši suknelė ją taip pat labai sužavėjo

„Frakas-suknelė vienas labiausiai naudotų pastarųjų metų mados sprendimų moterims. Bet „Oskarų“ raudonas kilimas pasitiko vyrišką idėjos versiją, kuri, be abejo – skandalas. Tiesą pasakius, nemanau, kad čia kažkas labai neįtikėtino. Bet paties Billy Porterio pamąstymas apie tokio įvaizdžio pasirinkimą – vertas kelių jūsų minučių laiko paskaitymui. Keliant klausimus apie vyriškumą bei moteriškumą šiuolaikinėje kultūroje ir ne tik. Kas yra priimtina ir kur to priimtinumo ribos...?“ – feisbuke svarstė Marija.

Tiesa, Billy Porteris jau ne pirmą kartą savo išvaizda stebina gerbėjus. Visai neseniai vykusių „Auksinių gaublių“ apdovanojimuose jis pasirodė su rožinės spalvos skraiste ir brangakmeniais siuvinėtu kostiumu.

VIDEO: Svarbiausia kino šventė metuose: „Oskarų“ raudonuoju kilimu žengė Holivudo grietinėlė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius