Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Davidas Suchet atsisveikins su savo legendiniu herojumi Erkiuliu Puaro

Britų aktorius Davidas Suchet paskutinį kartą prisilipdys riestus detektyvo Erkiulio Puaro ūsus. 22 metus kriminalines istorijas televizijos ekrane aiškinęsis herojus atsisveikina su gerbėjais.
Davidas Suchet 22-ejus metus vaidino belgų detektyvą Erkiulį Puaro.
Davidas Suchet 22-ejus metus vaidino belgų detektyvą Erkiulį Puaro. / Kadras iš filmo
Temos: 1 Davidas Suchet

65-erių D.Suchet daugiau kaip du dešimtmečius vaidino visam pasauliui gerai pažįstamą belgų detektyvą. Iš viso, pagal garsios britų rašytojos Agathos Christie romanus ir apsakymus, jau nufilmuotos 65 serijos, o aktorius pasirašė kontraktą dėl paskutinių penkių, kurios bus parodytos per ITV televiziją Kalėdų laikotarpiu, pranešė Dailymail.co.uk.

„Man labai džiugu dar kelissyk tapti Puaro. Visą gyvenimą troškau tinkamai pabaigti šių nuostabių darbų ciklą. Puaro yra išskirtinai talentingas ir labai sudėtingas herojus, kurį vaidinti man buvo neįtikėtinai malonu“, – sakė D.Suchet. Anot jo, belgų detektyvas yra atidus, dėmesingas, mėgsta eleganciją ir tikslumą. „Kartais jį vaidinti būdavo kančia, dėl to, kad jis toks išdidus pedantas. Tačiau aš jį pamilau dėl begalinės meilės žmonėms. Jis vienas iš geriausiai sugebančių išklausyti žmonių visoje literatūroje“, – pridūrė D.Suchet.

Beje, net pati Didžiosios Britanijos karalienė Elizabeth II yra sykį prisipažinusi, kad ji – Erkiulio Puaro gerbėja.

Nors didžiąją gyvenimo dalį aktorius skyrė būtent šiam vaidmeniui, jo indėlis kino ir teatro istorijoje neliko nepastebėtas. Kartu su Holivudo kino elitui priklausančiais Michaelu Douglasu ir Gwyneth Paltrow, D.Suchet pasirodė 1998-ųjų trileryje „Tobula žmogžudystė“ (angl. „A Perfect Murder“). Taip pat jis 2008-aisiais vaidino filme „Apiplėšimas Beikerio gatvėje“ (angl. „The Bank Job“) su Jasonu Stathamu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius