Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Nicolas Cage'as „girtas“ areštuotas Naujajame Orleane

JAV aktorius Nicolas Cage'as Naujajame Orleane buvo areštuotas – „po to, kai prisigėrė“, ir smarkiai susivaidijo su žmona, pranešė policija.
Nicolas Cage'as
Nicolas Cage'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Nicolas Cage'as

N.Cage'as, kuris už alkoholiko savižudžio vaidmenį 1995 metų filme „Paliekant Las Vegasą“ pelnė „Oskarą“, buvo areštuotas pareigūnams priėjus prie jo tiesiog gatvėje, kur jis ginčijosi su žmona.

47 metų aktorius Prancūzų kvartale gėrė, savo pareiškime nurodo Naujojo Orleano policijos pareigūnas Garry Flotas, paminėdamas savo naktiniu gyvenimu garsėjantį šio JAV pietų miesto rajoną.

„Jis ir jo žmona stovėjo priešais rezidenciją, kurią, kaip jis tvirtino, jiedu nuomojosi, – sakė G.Flotas. – Ji prieštaravo, o Cage'as sugriebė ją už žasto ir traukė ją į tą, kaip jis manė, teisingą namą“.

Tada N.Cage'as ėmė daužyti automobilius ir jau sėdo į taksi, kai liudininkai pamojo policijos pareigūnams, kurie „iškart pastebėjo, kad Cage'as buvo smarkiai apsvaigęs, ir liepė jam išlipti iš taksi, ir dėl to Cage'as pradėjo šaukti“, nurodė G.Flotas.

Jis pažymėjo, kad N.Cage'o žmona neatrodė sužeista.

Pareigūnai areštavo aktorių dėl šeiminio smurto ir ramybės drumstimo.

N.Cage'as paliko 11 tūkst. dolerių užstatą ir buvo paleistas, rodo policijos dokumentai. Jo teismas paskirtas gegužės 31 dieną.

Alice Kim Cage yra trečioji aktoriaus žmona, drauge jie turi vieną vaiką. Jo buvusios žmonos yra aktorė Patricia Arquette ir velionio Elvis Presley duktė Lisa Marie Presley.

N.Cage'as, kuris pats yra režisieriaus Franciso Fordo Coppolos sūnėnas, taip pat vaidino „Adaptacijoje“ ir filmuose „Kodas: L.O.B.I.A.I“.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius