Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas: meilė baigėsi?

Vis rečiau Maksimą (33) ir Alą (61) galima išvysti drauge. Sklinda kalbų, kad jaunasis komikas išsikraustė iš Rusijos primadonos buto ir dabar gyvena pas tėvus.
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas / Scanpix nuotr.

Pastaruoju metu M. Galkinas pradėjo lankytis vakarėliuose. Anksčiau jis juose būdavo retas svečias, mat Ala garsėja kaip namisėda. Kalbama, kad A. Pugačiovos ir M. Galkino santykiai nutrūko dėl to, jog ji pasiūlė užpatentuoti vardą „Maksimas Galkinas“ primadonos vardu.
„Alai tai atrodė logiškas sprendimas. Kadangi jie gyvena kartu, bet neturi bendro biudžeto, jiedu dažnai vienas kitam pagelbėja pinigais be jokių įsipareigojimų. A. Pugačiova seniai siūlė Maksimui oficialiai įteisinti santykius, bet jis tik skėstelėdavo rankas: „Kam visa tai? Aš ir taip Tave myliu!“ Tuomet Ala nusprendė susisaistyti kitu būdu, tačiau nesėkmingai“, – pasakoja šią porą gerai pažįstantis žmogus.

Kai M. Galkinas atsisakė leisti A. Pugačiovai įteisinti savo vardą, primadona pareiškė ultimatumą: „Arba suteiki man visas teises, arba išeik!“ Maksimas išėjo.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius