-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Albos kunigaikštienė prieš vestuves įsivėlė į skandalą dėl jaunystėje darytos nuotraukos

Viena turtingiausių Ispanijos moterų 85-erių Albos kunigaikštienė antradienį, savo tuoktuvių su 25 metais jaunesniu valdininku išvakarėse, įsivėlė į skandalą dėl jaunystėje darytos nuotraukos, kurioje moteris apsinuoginusi.
Albos kunigaikštienė
Albos kunigaikštienė / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Santuoka

Trisdešimtmetės kunigaikštienės nuotrauka, kurioje ji nuoga iki pusės deginasi Ibisoje, šią savaitę atsidūrė skandalingo Ispanijos žurnalo „Interviu“ viršelyje.

Šį viršelį galima pamatyti čia.

Moteris ruošiasi dėl šio įvykio pradėti teisminį procesą.

„Mes svarstome galimybę kreiptis į teismą dėl jos teisės į privatumą pažeidimo“, – sakė kunigaikštienės draugas ir advokatas Javieras Saavedra antradienį interviu šou verslo naujienų interneto svetainei „Vanitatis“.

Garbanotais plaukais ir spalvingais apdarais garsėjanti dukart našle likusi aristokratė trečiadienį išteka už 60-mečio Alfonso Diezo. Tuoktuvės vyks Sevilijos XV–XVI amžiaus rūmuose „Palacio de las Duenas“.

Ispanijos žiniasklaida, o ypač pokalbių laidos ir spauda, kruopščiai aptarinėja visas tuoktuvių smulkmenas, įskaitant ir būsimosios nuotakos nesutarimus su jos šešiais vaikais, kurie abejoja poros suderinamumu.

Sakoma, kad aristokratei buvo nelengva priversti savo atžalas pakeisti savo nuomonę.

Dar rugpjūčio mėnesį savo penkis sūnus ir dukterį ji apibėrė dovanomis – išdalijo jiems didžiąją dalį savo nekilnojamojo turto (rūmų, vilų) ir meno vertybių, tarp jų Goyos, Velazquezo, Murillo, Rembrandto ir Rubenso darbus.

Tačiau kunigaikštienė ketina iki mirties išlikti turto, kuris vertinamas nuo 600 mln. iki 3,5 mlrd. eurų, valdytoja.

Vestuvėse dalyvaus jos šeimos nariai ir artimieji – maždaug 30–60 žmonių.

Jos nė iš tolo neprimins pirmųjų Marios del Rosario Cayetanos Fitz-James-Stuart verstuvių 1947 metais Niujorke, kurios buvo apibūdintos kaip prašmatniausias Ispanijos renginys nuo monarchijos laikų.

Kunigaikštienė, uoli katalikė, vestuvių išvakarėse duotame interviu sakė, kad neturi kitos išeities ir privalo tekėti.

„Esu nusiteikusi prieš skyrybas, abortus ir prieš visus tuos žiaurumus“, – sakė ji interviu Ispanijos naujienų agentūrai EFE.

„Esu praktikuojanti katalikė. Todėl ir teku trečią kartą“, – sakė kunigaikštienė.

„Deja, mano du ankstesni vyrai jau mirę“, – pridūrė aristokratė.

Albos kunigaikštienė, kuri, kaip nurodo Guinnesso pasaulio rekordų knyga, turi daugiau titulų negu bet kuris kitas aristokratas pasaulyje, sakė, kad anksčiau jos vaikai ir draugai priešinosi šiai santuokai, kol pagaliau suvokė, už kokio žmogaus ji ruošiasi tekėti.

Remiantis Ispanijos spauda, išrinktąjį aristokratė jau pristatė karaliui Juanui Carlosui ir gavo jo palaiminimą.

Internetinė paskalbų svetainė „Divinity“ skelbia, kad Albos kunigaikštienės vestuvių svečiai bus vaišinami rinktiniais ispaniškos ir britiškos virtuvės patiekalais, tarp jų šalta pomidorų sriuba, ryžiais su langustais, Velingtono jautiena ir ryžių pudingu.

Anot dienraščio „El Mundo“, sužadėtiniai antradienį prieš vestuves pakvietė savo draugus papietauti Sevilijos rūmuose, kad galėtų pabūti su tais, kurie nedalyvaus tuoktuvių ceremonijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius