-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ali Campoverdi: nuo fermos iki Baltųjų rūmų

Jonas Favreau gal ir tapo jauniausiu istorijoje prezidento kalbų rašytoju, patekusiu į Baltuosius rūmus. Tačiau nėra abejonių, kad kur kas labiau visus sudomino ne jo amžius ar įtemptas darbo grafikas, o mergina – Ali Campoverdi, kurią vaikinas atsivedė dirbti ir į Baltuosius rūmus!
Gražuolė Ali Campoverdi
Gražuolė Ali Campoverdi

Kaip paprasta ūkininkų dukra tapo garsaus žurnalo „Maxim“ apatinių drabužių modeliu ir pateko dirbti į svarbiausią JAV politinę įstaigą?

Šiandien ji – prezidento administracijos vadovo padėjėjo asistentė, tačiau paprastai tituluojama tiesiog „Vakarų sparno Donna“.

Gražioji fermerė

Mergina gimė Santa Monikoje, Kalifornijos valstijoje. Jos patėvis buvo paprastas darbininkas ūkiuose, dar vaikystėje skynęs vynuoges, tačiau vėliau baigė Stanfordo teisės mokyklą.

Pati mergina, prieš baigdama vidurinę mokyklą 1998-aisiais, dalyvavo Vaizduojamųjų menų mentorių programoje ir jau tada turėjo planų, susijusių su Holivudu. Baigusi koledžą mergina ėmė naudotis kiekviena gyvenimo teikiama galimybe.

Realybės šou šleifas

2004-aisiais po nesėkmės garsiajame Donaldo Trumpo realybės šou „Mokinys“ ji nusprendė dalyvauti trečiame kito realybės šou „Dėl meilės ar pinigų“ sezone, kuriame jaunos moterys varžėsi dėl viengungio dėmesio.

Tuo metu A.Campoverdi viešai televizijos ekrane prisipažino, kad jos patirtis, palyginti su kitomis moterimis, kai kalba pasisuka apie vyrus, niekada nebuvo turtinga. Tačiau ji taip ir nesužavėjo svajonių jaunikio, tad greitai turėjo palikti šou.

Kinas ir modelio karjera

2004-aisiais ją pastebėjo „Maxim“ ir apatiniais pasidabinusios merginos nuotraukos atsidūrė žurnale, kur ji pasakojo apie savo svajonių vaikiną. Ji taip pat sukūrė kelis epizodinius vaidmenis kine, tačiau jau 2005-aisiais įstojo į Kalifornijos žemės ūkio darbininkų sveikatos iniciatyvos programą, kuriai vadovavo svarbiausia valstijos sveikatos apsaugos privati organizacija.

Dar po dvejų metų, galbūt pavargusi nuo pramogų verslo mergina vienu metu pradėjo mokytis iškart dviejuose universitetuose. Ji ne tik dalyvavo visuose smagiausiuose studentų renginiuose, bet ir rašė kalbą Harvardo Kennedy valdymo mokyklos studentų laikraščiui, kuriame peikė Baracką Obamą ir Hillary Clinton už tai, kad jie savo kampanijose pamiršo atkreipti dėmesį į opų imigracijos klausimą.

Tačiau nuo rudens ji jau dirbo B.Obamos rinkimų štabe kaip praktikantė. Tikriausiai čia ji ir susipažino su garsiuoju kalbų rašytoju.

Ali itin laukė inauguracijos. Šiam tikslui netgi užsisakė 30 suknelių, kad lengviau išsirinktų  tuomet patiksiančią.

Daugiau Ali Campoverdi nuotraukų galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius