Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amerikietė Susanne Eman tekės už virtuvės šefo, kad taptų storiausia pasaulyje

Bent jau viena moteris pasaulyje dėl antsvorio tikrai nesijaudina. Amerikietės Susanne Eman karščiausias troškimas – tapti storiausia pasaulio moterimi.
Susanne Eman ir jos sužadėtinis Parkeris Clackas
Susanne Eman ir jos sužadėtinis Parkeris Clackas / Susanneeman.com nuotr.
Temos: 1 Virtuvė

Maždaug 343 kilogramus sverianti 33-ejų Susanne Eman įsitikinusi, kad būsimas jos vyras taps slaptu ginklu kelyje į išsvajotąjį rekordą. Kaip pranešė Radaronline.com, S.Eman susižadėjo su virtuvės šefu Parkeriu Clacku. Vyro mėgstamiausias užsiėmimas, turbūt nenustebsite, – gaminti mylimajai valgį.

„Rekordo savininkė svėrė 730 kg, tad turiu priaugti mažiausiai iki tiek. Su mano dabartiniu svorio augimu, šią ribą turėčiau pasiekti būdama 41-erių ar 42-ejų“, – žurnalistams aiškino dviejų vaikų motina.

„Su dabartiniu svorio augimu, ankstesnį rekordą turėčiau pasiekti būdama 41 ar 42-ejų“, – žurnalistams aiškino dviejų vaikų motina.

Nors dauguma žmonių priaugę svorio jaučiasi nepatogiai, 22 tūkst. kalorijų per dieną (11 kartų daugiau nei rekomenduota normaliai moteriai) suvartojanti S.Eman tvirtina, kad papildomi kilogramai jai leidžia jaustis seksualesne ir net patrauklesne vyrams.

„Kuo daugiau priaugu, tuo geriau jaučiuosi ir įgaunu pasitikėjimo savimi. Iš pradžių pradėjau valgyti po truputį daugiau kasdien. Iki tol svėriau 317 kg. Vis dar esu sveika, labai judri ir aktyvi. Noriu sužinoti savo ribas ir pamatyti, kiek galiu sustorėti“, – savo tinklaraštyje Susanneeman.com rašė amerikietė.

38-erių moters mylimasis palaiko jos troškimą sustorėti ir padeda jai gamindamas dramblio dydžio pusryčius iš kumpio ir plaktos kiaušinienės, keptų bulvių ir gigantiškų skrebučių. „Palaikau ją, nes Susanne tai džiugina. O aš myliu dideles moteris“, – sakė P.Clackas.

„Mes puiki pora, noriu būti storiausia pasaulio moteris, o Parkeriui tai tinka. Man patinka galvoti netradiciškai, nėra tokių rėmų pasaulyje, į kuriuos mane būtų galima įsprausti“, – juokavo storulė.

Jei jūsų netrikdo moterys, turinčios daugybę „gelbėjimosi ratų“, daugiau S.Eman nuotraukų galite rasti paspaudę čia ir čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius