Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Amsterdamo 70-metės dvynės prostitutės teigia permiegojusios su 355 tūkstančiais vyrų

Praleidusios daugiau kaip 50 metų sekso industrijos sūkuryje, seniausios Amsterdamo prostitutes – identiškos dvynės, seserys Louise ir Martine Fokkens (70) – pareiškė ketinančios savo karjerą vainikuoti autobiografine juosta.
Louise ir Martine Fokkens
Louise ir Martine Fokkens / Meetthefokkens.com nuotr.
Temos: 1 Prostitucija

Dalyvaudamos Didžiosios Britanijos pokalbių šou „This Morning“ šią savaitę seserys Fokkens šokiravo žiūrovus pareikšdamos, kad per pusę amžiaus Olandijos didžiausiame raudonųjų žibintų kvartale aptarnavo daugiau kaip 355 tūkstančius vyrų.

„Reikia labai stiprių klubų sąnarių norint tiek laiko dirbti tokį darbą, o jūs dar sakote, kad turite bėdų dėl artrito!“ – nustebęs kalbėjo laidos vedėjas Phillipas Schofieldas. Būtent dėl sąnarių problemų Louise Fokkens prieš dvejus metus išėjo į pensiją. Jos sesuo Martine iki šiol dirba viename Amsterdamo raudonųjų žibintų kvartalo langų.

Netrukus solidaus amžiaus moterys ketina dar plačiau atverti savo gyvenimus pasauliui – jos kitą mėnesį į didžiuosius ekranus paleis autobiografinę juostą, ironiškai pavadintą „Susipažinkite su seserimis Fokkens“ (angl. „Meet The Fokkens“), ir knygą apie savo „karjerą“.

Britų pokalbių šou prostitutės tvirtino turinčios įvairaus amžiaus klientų. „Jie auga ir sensta su tavimi... Daug draugų“, – kone vienbalsiai sakė jos.

Abi moterys savo kūnais prekiauti pradėjo septintajame dešimtmetyje. Anot seserų, per tą laiką sekso industrija labai pasikeitė. „Anksčiau sėdėdavome prie lango apsirengusios, o šiandien merginos vilioja vyrus visiškai nuogos. Kadaise mano vyro draugai pasakė, kad prostitucija – geriausias kelias užsidirbti pinigų, tad nusprendėme patikrinti tokias kalbas. Iš pradžių mūsų darbas buvo didžiulis smūgis mamai ir tėčiui, bet vėliau jie susitaikė“, – kalbėjo 20-ies prostitute tapusi Louise. Ji tokio darbo ėmėsi, nes nebegalėjo išlaikyti savęs kurdama lempų gaubtus.

Seserų teigimu, iki šiol prostitute dirbanti Martine į pensiją negali išeiti tik todėl, kad tam neturi pinigų. Dvynės tikisi, kad saugią senatvę pavyks užsitikrinti naujuoju filmu ir knyga. „Aprašėme visus 50 metų, kuriuos gyvenome tokį gyvenimą. Tai mūsų istorija“, – kalnėjo Louise ir Martine Fokkens.

Dvynių Louise ir Martine Fokkens nuotraukų pamatyti galite paspaudę čia.

VIDEO: Meet the Fokkens (Ouwehoeren) English trailer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius