Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amy Winehouse susirado padorų vaikiną (nuotraukos)

Kaip gana nevalyva moteris pagarsėjusi atlikėja Amy Winehouse, regis, susitvarkė gyvenimą ir susirado kostiumuotą, susišukavusį ir tvarkingai atrodantį vyrą.
Amy Winehouse
Amy Winehouse / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Amy Winehouse

Dailymail.co.uk pranešė, kad naujasis skandalingosios dainininkės mylimasis – režisierius Regas Travissas, o paparacams jau pavyko įamžinti porelę besibučiuojančią. Dėl tokios žinios džiūgauja A.Winehouse tėvas Mitchas, kuris anksčiau krimtosi, kai duktė susidėjo su narkotikus vartojusiu Blake‘u Fielderiu-Civiliu ir gyveno padrikai.

Liudininkų teigimu, pasivaikščiodama Londone su nauju mylimuoju 26-erių atlikėja atrodė sveika ir laiminga. Antradienį jos tėvas M.Winehouse‘as viešai pasidžiaugė, kad „jo mergaitė rado normalų vyruką“. Tasa normalus vyrukas – 33-ejų R.Travissas.

Įsimylėjėlius pasekusių britų žurnalistų teigimu, jų nuostabai, A.Winehouse elgėsi itin padoriai ir visą vakarą, net per draugų vakarėlį, neišsišoko, kaip jai įprasta.

Su B.Fielderiu-Civiliu, kuris, kaip teigia atlikėjos tėvas, „išvedė ją iš kelio“, A.Winehouse susituokė 2007-aisiais. Jie išsiskyrė praėjusiais metais, bet netrukus, dainininkės artimųjų skausmui,  atnaujino santykius. Pora galutinai išsiskyrė šių metų balandį, kai A.Winehouse pareiškė nenorinti gyventi su B.Fielderiu-Civiliu.

R.Travissas, kaip teigiama, turi perspektyvią karjerą. Jis 2006-aisiais režisavo filmą „Joy Division“ apie vokiečių paauglį Antrajame pasauliniame kare, o 2009-aisiais sukūrė siaubo filmą „Psychosis“.

A.Winehouse ir jos naujo mylimojo nuotraukų pamatyti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius