Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amžiui nepavaldi Christie Brinkley juokauja: „Aš jau penkioliktą kartą švenčiu 50-ąjį gimtadienį“

Amerikiečių modelis Christie Brinkley, regis, yra išsiaiškinusi amžinos jaunystės paslaptį – jos išvaizda nė kiek nepavaldi laikui. Būtent dėl to sunku patikėti, kad ką tik ši moteris atšventė jau 65-ąjį jubiliejų. O ir ji pati juokauja, kad tikrai nesijaučia tokio amžiaus – veikiau „jau penkioliktą kartą švenčia 50-ąjį gimtadienį“.
65-erių Christie Brinkley
65-erių Christie Brinkley / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Jubiliejinis Christie Brinkley gimtadienis buvo vasario 2-ąją, o šį devintajame dešimtmetyje išgarsėjęs modelis švęsti pradėjo keliomis dienomis anksčiau.

Pirmas šiai progai paminėti skirtas vakarėlis surengtas viename viešbutyje Manhatane – blizgią mini suknelę apsirengusi Brinkley pūtė gimtadienio žvakutes ant keturių aukštu torto.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Christie Brinkley per savo gimtadienio vakarėlį
AFP/„Scanpix“ nuotr./Christie Brinkley per savo gimtadienio vakarėlį

Tame vakarėlyje su mama linksminosi ir vyriausia modelio dukra, 33-ejų dainininkė Alexa Ray Joel. Tą vakarą savo dainas ji skyrė mylimai mamai.

Keturiskart išsiskyrusios Christie Brinkley didžiausias troškimas šiuo metu – tapti močiute. Vaikaičių ji pirmiausiai ir laukia iš minėtosios Alexos, kuri rengiasi vestuvėms su restoranų versle dirbančiu mylimuoju Ryanu Gleasonu. Kitos modelio atžalos, dukra Sailor Lee (20 m.) ir sūnus Jackas Paris (23 m.), kol kas anūkų mamai dar nežada.

Na o naujame interviu, duotame gimtadienio išvakarėse, Christie Brinkley samprotavo apie moterų vidinį amžių – esą jis daug svarbesnis nei skaičiai pase.

„Scanpix“/AP nuotr./Christie Brinkley
„Scanpix“/AP nuotr./Christie Brinkley

„Moterims skaičiai daro per didelę įtaką. Ir mes turime tiek daug taisyklių, susijusių su tais skaičiais, – kalbėjo ji. – O, tau tuoj 30 – reikės nusikirpti plaukus. Neva perkopusi trisdešimtmečio slenkstį nebegali nešioti ilgų plaukų šukuosenos... Ir tai dar ne viskas. O, tavo sijonas per trumpas! Arba galbūt tu jau per sena pradėti naują karjerą, ir pan. ir pan.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Christie Brinkley
AFP/„Scanpix“ nuotr./Christie Brinkley

„Bet šiais laikais mes pradėjome ignoruoti tuos skaičius, nes esame karta, kuri sužinojo kaip teisingai maitintis, kurie sportavo (nuo jaunystės). Tie skaičiai nebereiškia to, ką reikšdavo anksčiau, ir tiesą sakant aš raginu visus atkreipti dėmesį į savo vidinį sielos skaičių. Pavyzdžiui, biologiškai man sueis 65-eri, bet mano dvasia yra gerokai jaunesnė. Kaip aš sakau, aš jau penkioliktą kartą švenčiu 50-ąjį gimtadienį!“ – įkvepiančiai kalbėjo amžina gražuolė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius