Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ana Kurnikova: „Vedybos man nerūpi“

Buvusi teniso čempionė, Amerikos realybės šou „Biggest Loser“ trenerė Ana Kurnikova sako, kad nederėtų greitu metu tikėtis, kad jai ir jos mylimajam dainininkui Enrique Iglesiasui nuskambės vestuvių varpai, tačiau vaikų susilaukti moteris norėtų.
Ana Kurnikova
Ana Kurnikova / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Labai noriu turėti vaikų, nesvarbu, ar susilaukčiau jų pati, ar įsivaikinčiau. Man labai patinka rūpintis žmonėmis“, – žurnalui „Women‘s Health“ sakė 30-metė A.Kurnikova.

Buvusi tenisininkė iš didžiojo sporto dėl traumų pasitraukė 2003-aisiais, būdama 21-erių. Dabar ji daugiausia laiko praleidžia kaip sertifikuota asmeninė trenerė. Šou „Biggest Loser“ dalyviams A.Kurnikova padeda mesti svorį.

Anot jos, šiuo metu vestuvės jai ir 36-erių E.Iglesiasui nėra prioritetas. „Vedybos man nesvarbios. Esu laiminga puoselėdama mūsų santykius. Aš tikiu įsipareigojimu vienas kitam. Aš tikiu, kad žmonės privalo būti atviri, pasitikėti vienas kitu ir vienas kitą gerbti“, – sakė ji.

AFP/Scanpix nuotr./Enrique Iglesiasas ir Ana Kurnikova
AFP/„Scanpix“ nuotr./Enrique Iglesiasas ir Ana Kurnikova

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius