Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anastacia pirmą kartą po atliktos krūtų šalinimo operacijos pasirodė viešumoje

Dainininkė Anastacia ketvirtadienį pirmą kartą pasirodė viešumoje po to, kai jai buvo atlikta abiejų krūtų šalinimo operacija.
Anastacia
Anastacia GQ apdovanojimuose / AOP nuotr.

Dvigubą mastektomiją 45-erių Anastacia pasidarė praėjus mėnesiui po to, kai jai antrą kartą buvo diagnozuotas krūties vėžys. Pirmą kartą vėžys jai diagnozuotas 2003-iaisias, tada ligą jai pavyko įveikti. Apie savo sprendimą ryžtis šiai operacijai dainininkė prabilo tik spalį.

Visą tą laiką ji vengė viešų renginių, tačiau ketvirtadienio vakarą išdidžiai žengė žurnalo GQ Metų vyrų apdovanojimų raudonuoju kilimu. Nors tą vakarą Berlyne buvo pagerbiami labiausiai pasižymėję vyrai, apdovanota buvo ir Anastacia – jai įteiktas apdovanojimas už humanitarinę veiklą.

Dainininkė žengdama raudonuoju kilimu vilkėjo prašmatnią juodą suknelę ir avėjo odinius ilgaaulius batus, vėliau lipdama ant scenos atsiimti apdovanojimo ir atlikti savo dainų ji persirengė į kiek paprastesnius drabužius.

AOP nuotr./Anastacia
AOP nuotr./Anastacia GQ apdovanojimuose

Gegužę apie sprendimą pašalinti krūtis prabilo ir viena seksualiausių pasaulio aktorių Angelina Jolie. Jai krūtų vėžys nebuvo diagnozuotas, tačiau atlikus genetinius tyrimus paaiškėjo, kad tikimybė, jog tokia liga ją užklups, buvo net 87 proc.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius