Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie biografinėje juostoje vaidins savo mamą

Angelina Jolie biografinėje juostoje vaidins savo mamą aktorę Marcheline Bertrand, kuri 2007-aisiais mirė nuo kiaušidžių vėžio, rašo „The Daily Mail“.
18 vieta – JAV aktorė Angelina Jolie
Angelina Jolie / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Angelina Jolie
Angelina Jolie su mama Marcheline Bertrand 2001-aisiais
Angelina Jolie su mama Marcheline Bertrand 2001-aisiais

Prieš savaitę apie krūtų šalinimo operaciją bei planus išsioperuoti ir kiaušides papasakojusi „Oskaro“ laureatė 37-erių A.Jolie vaidins filme, kurį prodiusuos Brado Pitto įkurta kompanija „Plan B“.

Marcheline Bertrand, kaip ir jos dukrai, visada rūpėjo padėti likimo nuskriaustiems žmonėms – ji Afganistano pabėgėliams, įkūrė organizaciją „Give Love Give Life“, kuri padėjo kovoti su vėžiu.

2007-aisiais M.Bertrand mirė pralaimėjusi kovą su kiaušidžių vėžiu. Praėjus šešeriems metams Angelina sužinojo, kad iš motinos paveldėjo BRCA1 geną, dėl kurio jai buvo 87 proc. riziką susirgti krūtų vėžiu ir 50 proc. – kiaušidžių vėžiu. Angelina nusprendė imti ryžtingų veiksmų ir pašalinti riziką susirgti klastinga liga kiek įmanoma – aktorė išsioperavo krūtis ir planuoja išsioperuoti kiaušides.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius