-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie derasi dėl vaidmens filme „Žmogžudystė Rytų eksprese“

Angelina Jolie, kaip pranešama, derasi dėl vaidmens Agathos Christie detektyvo „Žmogžudystė Rytų eksprese“ kino versijoje.
Angelina Jolie
Angelina Jolie / „Scanpix“/„Anadolu Ajansi“ nuotr.

Holivudo studijos „Twentieth Century Fox“ bosai nori, kad 41 metų aktorė imtųsi turtingos amerikietės Harietos Habard vaidmens, pranešė britų laikraštis „Daily Mail“.

Naująjį trilerį turi režisuoti Kennethas Branagh, kuris taip pat yra projekto prodiuseris. Filmas turėtų pasirodyti kitais metais.

Minėtas laikraštis rašė, kad Kennethas buvo susitikęs su „Nepalūžusio“ žvaigžde ir kad abu jie labai nori dirbti drauge, tačiau gali susidurti su sunkumais derindami projektą prie Angelinos karštligiškos darbotvarkės.

Nors vienintelis būsimas jos vaidmuo yra „Disney“ pasakos „Piktadarės istorija“ tęsinyje, aktorė turi daug humanitarinio darbo.

Praėjusį mėnesį buvo paskelbta, kad ji dėstys kursą apie seksualinį smurtą konfliktų metu Londono ekonomikos mokyklos studentams. Be to, ji dirba Jungtinių Tautų pabėgėlių komisaro specialiąja pasiuntine.

Taip pat kalbama, kad žvaigždė nori aktyviau dalyvauti politikoje ir pasinaudoti iniciatyva, kuria siekiama užkirsti kelią seksualiniam smurtui karo zonose ir kurią ji 2012 metais inicijavo drauge su tuometiniu britų užsienio reikalų sekretoriumi Williamu Hague'u.

Minėtoje A.Christie knygoje, kuri buvo išleista 1934 metais, pasakojama apie žmogžudystės prabangiame „Rytų ekspreso“ traukinyje, kuris važiuoja iš Stambulo į Londoną, tyrimą, atliekamą garsiojo belgo Erkiulio Puaro.

Istorijai rutuliojantis, dėl žmogžudystės įtariama virtinė keleivių, tarp jų – Harieta.

Naujasis filmas bus ne pirma garsiojo detektyvo adaptacija kinui: 1974 metais pagal knygą buvo pastatytas filmas, kuriame vaidina kino legendos Seanas Connery, Lauren Bacall ir Ingrid Bergman.

1974-ųjų versija, kurią režisavo Sidney Lumetas ir kuriame Puaro vaidina britų aktorius Albertas Finney, buvo nominuota šešiems „Oskarams“ ir gavo vieną – geriausios antrojo plano aktorės statulėlę I.Bergman.

„Žmogžudystė Rytų eksprese“ taip pat buvo nufilmuota britų ir JAV televizijoms. Amerikietiškoje versijoje Puaro vaidino Alfredas Molina, o britiškojoje – Davidas Suchet.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius