Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie ir Bradas Pittas oficialiai vieniši: santuoka nutraukta po daugiau nei dvejų metų

Po pasirodžiusio pranešimo, kad Angelina Jolie (43 m.) galimai vilkina skyrybas su Bradu Pittu (55 m.), nes nori susigrąžinti buvusią meilę, žiniasklaidą netikėtai pasiekė nauja žinia. Skelbiama, kad teisėjas priėmė reikšmingą sprendimą aktorių skyrybų byloje – po daugiau nei dvejų santuokos metų oficialiai jie jau nebe vyras ir žmona.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas
Angelina Jolie ir Bradas Pittas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Praėjus daugiau nei dvejiems metams nuo tada, kai Angelina Jolie pateikė paraišką santuokai nutraukti, ji ir Bradas Pittas vėl oficialiai vieniši, informuoja portalas dailymail.co.uk. Penktadienį priimtas sprendimas dėl santuokos nutraukimo.

Tai nutiko netrukus po to, kai žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad Angelina galimai norėjo sulėtinti skyrybų procesą – esą taip ji tikėjosi susigrąžinti Bradą.

Dabar iš teismo gauti dokumentai rodo oficialiai pasikeitusį jų statusą, tačiau liko išsiaiškinti dar kai kuriuos aspektus.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Angelina Jolie ir Bradas Pittas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Angelina Jolie ir Bradas Pittas

Nors jų abiejų statusas pasikeitė į „vienišas“, santuokos nutraukimo procesas iki galo neužbaigtas. Ir panašu, kad jis nebus užbaigtas artimiausiu metu, mat teisėjas atidėjo aktorių skyrybų bylos tolimesnį nagrinėjimą iki gruodžio 31-osios – paskutinės šių metų dienos.

Angelina ir Bradas turi šešis vaikus: 17-os Maddoxą, 15-os Paxą, 14-os Zaharą, 12-os Shiloh ir 10-ies dvynius Vivienne bei Knoxą. Trys iš jų – įvaikinti. Aktoriai ir toliau naudojasi teismo paskirto terapeuto paslaugomis – jis padeda jiems po skyrybų tinkamai bendrauti tėvystės klausimais.

15min jau rašė, kad viešumoje neseniai pasirodė informacija, jog Angelina galimai siekia susigrąžinti buvusį mylimąjį.

„Ji nori ir vėl būti šeima. Štai kodėl ji taip stengiasi apsunkinti skyrybų reikalus“, – laikraščiui „The Sun“ teigė šaltinis.

Tačiau, anot „The Sun“, Bradas nėra suinteresuotas atkurti santuokos, nors vaikų labui ir toliau nori palaikyti draugiškus santykius su Angelina.

15min primena, kad Angelina Jolie ir Bradas Pittas susitiko 2005-ųjų filmo „Ponas ir ponia Smitai“ filmavimo aikštelėje. 2006-aisiais jie susilaukė dukters Shiloh, o 2014-aisiais iškėlė vestuves Prancūzijoje. Jau po dvejų santuokos metų, 2016-aisiais, Angelina paprašė skyrybų. Tokia žinia daugeliui buvo netikėta – Angelina ir Bradas ilgą laiką laikyta auksine Holivudo pora.

A.Jolie ir B.Pittas ilgai derino sąlygas dėl tolimesnės vaikų globos, taip pat ir dėl finansų. Iš pradžių Angelina norėjo pirminės vaikų globos, tačiau galiausiai jiems atiteko bendra.

B.Pittas anksčiau buvo vedęs aktorę Jennifer Aniston – jų santuoka truko penkerius metus. A.Jolie prieš santuoką su B.Pittu buvo ištekėjusi du kartus – už Johnny Lee Millerio ir Billy Bob Thorntono, visi jos sutuoktiniai buvo aktoriai.

„Scanpix“/AP nuotr./Angelina Jolie ir Bradas Pittas su įvaikiais Zahara ir Maddoxu (2006 m.)
„Scanpix“/AP nuotr./Angelina Jolie ir Bradas Pittas su įvaikiais Zahara ir Maddoxu (2006 m.)

Buvo kalbama, kad nutrūkus santykiams su Angelina, Bradas užmezgė romaną su aktore Charlize Theron. Tačiau pastaroji neseniai patikino, kad yra vieniša.

Kol kas A.Jolie ir B.Pittas save išreiškia vaidyboje. Naujausias Brado filmas – „Once Upon A Time In Hollywood“, o Angelina netrukus sužibės antroje „Piktadarės istorijos“ dalyje „Maleficent: Mistress of Evil“, kuri kino teatrus pasieks jau šiemet.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius