Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie pirmą kartą prabilo apie skyrybas su Bradu Pittu: „Mes visiems laikams būsime šeima“

Holivudo žvaigždė Angelina Jolie (41 m.) praėjus penkiems mėnesiams nuo skyrybų su Bradu Pittu (53 m.) pirmą kartą prakalbo apie jų šeimą ištikusią krizę bei viltis ateičiai.
Bradas Pittas ir Angelina Jolie
Bradas Pittas ir Angelina Jolie / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Apie viso pasaulio dėmesio sulaukusias skyrybas aktorė prakalbo Kambodžoje reklamuodama savo naują filmą „First They Killed My Father“.

Apie skyrybas aktorės paklausė „BBC World News“ ir Angelina Jolie atsakė: „Nenoriu labai daug apie tai kalbėti, išskyrus tik kad tai buvo labai sunkus metas. Mes esame šeima ir visiems laikams liksime šeima, mes ištversime šį periodą ir, viliuosi, dėl to tapsime stipresne šeima“.

„Daugybei žmonių pažįstama ši situacija, – pridūrė Angelina Jolie. – Mano šeimai... mums visiems buvo sunkus metas. Mano pagrindinis dėmesys yra mano vaikams, mūsų vaikams... ir mano tikslas yra surasti kelią, kaip išeiti iš šios situacijos. Mes esame ir amžiams būsime šeima. Bandau surasti būdą, kad šitai kažkokiu būdu padarytų mus stipresnius ir suartintų.“

15min primena, kad Angelina Jolie prašymą nutraukti jos ir Brado Pitto santuoką pateikė 2016-ųjų rugsėjį, praėjus dvejiems metams nuo vestuvių. Pora kartu iš viso prabuvo 12 metų ir augino šešis vaikus – tris biologinius ir tris įvaikintus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius