-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie: žavi adrenalino fanatikė

Norinčių praleisti bent šiek tiek laiko su žavingąja Angelina Jolie pasaulyje atsirastų milijonai. Tačiau dalis tikrai atsisakytų tokios progos sužinoję, su kokiu pasigardžiavimu aktorė kerta vorus.
Angelina Jolie
Angelina Jolie / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Įdomu, kad naujajame filme „Salt“ A.Jolie taip pat tenka susidurti su baisiu voru. Kino juostoje ji vaidina kietą Centrinės žvalgybos valdybos (CŽV) agentę, kurią rusų informatorius apkaltina esant šnipe ir teigia, neva Maskva ją pasiuntė nužudyti JAV prezidento.

„Man iš tiesų patinka vorai, vabalai ir kiti dalykai. Nesu lepi. Esu jų valgiusi, kai buvau Kambodžoje, tad man problemų nekyla. Tiesa, šiame filme voro nesuvalgiau“, – duodama interviu laidai „Good Morning America“ juokėsi 35-erių aktorė. Beje, jos herojė Evelyn Salt iš pat pradžių buvo sumanyta kaip vyras, o šis vaidmuo turėjo tekti Tomui Cruise‘ui.

Filmas „Salt“ – pirmasis A.Jolie darbas po to, kai pagimdė dvynius Knoxą ir Vivienne prieš dvejus metus. Ji su partneriu Bradu Pittu iš viso turi šešis vaikus – tris biologinius ir tris įvaikius.

„Bradas mane palaikė. Buvau tik pagimdžiusi Vivienne ir Knoxą, sėdėjau su naktiniais, labai švelni, moteriška  ir tiesiog pasakiau jam, kad atsirado šis tas, kas padėtų man vėl įsižiebti, atgauti formą. Buvau nedirbusi metus, o jis dėl manęs džiaugėsi“, – prisiminimais dalijosi A.Jolie.

Sunku būtų vaikams pasakyti „ne“. Tačiau jie vestuvių neprašo, juk jiems nieko netrūksta.Pora susipažino filmuodamiesi juostoje „Ponas ir ponia Smitai“ 2005-aisiais. „Kurdami panašaus tipo filmą susipažinome. Bradas žino, kaip man smagu tokiuose filmuotis, mėgstame kartu sportuoti, tad, pavyzdžiui, mano važinėjimosi motociklu pamokos buvo malonumas, jam tai patiko“, – pasakojo aktorė.

Vedybos – nebent dėl vaikų

Dukart ištekėjusi ir išsiskyrusi aktorė šįsyk nevengė kalbėti ir apie galimas vestuves. A.Jolie prisipažino, jog jei vaikai norėtų, ji ir B.Pittas sumainytų žiedus. „Sunku būtų vaikams pasakyti „ne“. Tačiau jie vestuvių neprašo, juk jiems nieko netrūksta“, – sakė aktorė. Ji darsyk pakartojo neatmetanti galimybės įsivaikinti ketvirtą kartą. „Tokių planų šiuo metu neturime, bet kalbamės apie tai, esame atviri. Su Bradu net pokštaujame – iš ryto jaučiamės tokie pavargę, kad padiskutuojame, ar kada galėsime padoriai išsimiegoti. Vis dėlto mums patinka mintis turėti dar daugiau vaikų“, – atviravo garsi moteris.

Adrenalinas – prie širdies

A.Jolie pasakojo dėl vaidmens filme „Salt“ net specialiai ėjusi į susitikimą su CŽV agentėmis moterimis, kad būtų galima tapti kuo panašesnei į jas. Puikia fizine forma pasižyminti aktorė neslėpė, kad beveik nejaučia baimės, tad filmuodamasi pati mėgsta atlikti daugumą triukų. „Esu bebaimė, kartais tai net panašu į kvailumą. Tai įrodo daugybė randų. Tačiau džiaugiuosi galėjusi per savo karjerą sukurti vaidmenų, kurie pareikalavo tokios drąsos, galiu prisipažinti esanti tikra adrenalino fanatikė“, – šypsojosi A.Jolie, pridurdama, kad ypač mėgsta daryti šuolius.

Kitas po „Salt“ kino teatruose pasirodys filmas „Turistas“, kuriame A.Jolie filmavosi su Johnny Deppu. Aktorė taip pat įgarsins herojų naujame animaciniame filme apie Kung Fu Pandą. Moteris užsiminė ateityje norinti sukurti rimtą vaidmenį ne veiksmo filme, o juostoje apie moterišką drąsą ir motinystę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius