Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelinai Jolie ir Bradui Pittui sekretorė grasina teismu

Holivudo aktorių Brado Pitto ir Angelinos Jolie šeimoje dirbusi moteris ruošiasi paduoti porą į teismą dėl neteisėto jos atleidimo iš sekretorės pareigų garsenybėms priklausančioje Prancūzijos pilyje.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas
Angelina Jolie ir Bradas Pittas / „Scanpix“ nuotr.

Provanse esančioje pilyje „Miraval“ sekretore dirbusi moteris teigia buvusi neteisėtai atleista, kai dėl ligos neatėjo į darbą. Ji reikalauja 80 tūkstančių eurų kompensacijos. „Šioms žvaigždėms tai tėra lašas jūroje“,  – sakė moters advokatas Emmanuelis Ludot ir pridūrė, kad sąmoningai nusprendė šį klausimą paviešinti tokiu metu, kai B.Pittas ir Angelina Jolie lankosi Kanuose vykstančiame tarptautiniame kino festivalyje.

Pasak M.Ludot, jo klientė, kurios vardas neskelbiamas, prieš aktorių porą nėra nusiteikusi, tačiau kaltina garsenybes, kad šios nesutrukdė pilies administracijai ją atleisti. Moteris buvo atleista dėl to, kad dėl jos neatvykimo į darbą pilis neva patyrė nuostolių, sakė teisininkas. Sprendimas šioje byloje turėtų būti paskelbtas birželį.

B.Pittui ir A.Jolie priklausanti pilis yra vienas prabangiausių poros būstų, kuriuos aktoriai yra įsigiję visam pasaulyje. 35 mln. JAV dolerių kainuojanti pilis yra kultūros paveldo objektas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius