Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelinai Jolie suėjo 42-eji: kaip keitėsi viena gražiausių pasaulio moterų

Sekmadienį, birželio 4-ąją, Holivudo superžvaigždė Angelina Jolie paminėjo 42-ąjį gimtadienį.

Angelina Jolie Voight gimė 1975-ųjų birželio 4-ąją aktorių, „Oskaru“ apdovanoto Jono Voighto ir Marcheline Bertrand šeimoje. Jiedu susituokė 1971-aisiais ir prieš susilaukdama Angelinos bei jos vyresniojo brolio Jameso Haveno, Marcheline buvo patyrusi persileidimą.

Angelinos Jolie tėvai išsiskyrė, kai mergaitei tebuvo metai. Ji su broliu gyveno kartu su mama, kuri dėl motinystės išsižadėjo savo karjeros ambicijų. Būdama paauglė Angelina pamažu pradėjo vaidinti ir išmėgino save modelio kailyje, tačiau mokykloje jai nesisekė – bendraklasiai engė ją dėl to, kad buvo iš labiau pasiturinčios šeimos, šaipėsi iš jos lieknumo ir to, kad nešiojo breketus bei akinius.

Vėliau ji pakeitė mokyklą, tačiau ir ten nepritapo: galiausiai tapo atsiskyrėle panke, pradėjo nešioti vien juodus drabužius ir maištauti – metė mokyklą ir svajojo kada nors tapti laidojimo namų direktore. Jos maištinga paauglystė taip pat neapsiėjo ir be narkotikų – vėliau aktorė yra sakiusi, kad „išbandė viską, kas buvo įmanoma“.

Angelinos Jolie pokyčiai ir svarbiausi gyvenimo faktai:

VIDEO: Aktorei Angelinai Jolie – 42-eji
Vida Press nuotr./Angelina Jolie (1995 m.)
Vida Press nuotr./Angelina Jolie (1995 m.)

Didysis Angelinos Jolie gyvenimo lūžis įvyko, kai ji filmuodamasi ją žvaigžde pavertusiame filme „Kapų plėšikė Lara Kroft“ lankėsi Kambodžoje. Išvydusi visiškai kitokią žmonių kasdienybę, aktorė iš esmės pakeitė požiūrį į gyvenimą. Iš šios šalies ji grįžo su kūdikiu ant rankų – įsivaikino našlaitį Maddoxą, kuriam šiandien jau 15 metų. Tiesa, nors berniuką įsivaikinti ji ketino kartu su tuometiniu vyru Billy Bobu Thorntonu, jiedu išsiskyrė ir galiausiai Angelina Maddoxą įsivaikino kaip vieniša motina.

Vida Press nuotr./Angelina Jolie ir Bradas Pittas su visais vaikais (2011 m.)
Vida Press nuotr./Angelina Jolie ir Bradas Pittas su visais vaikais (2011 m.)

Po patirties Kambodžoje, Angelina Jolie savo dėmesį pradėjo skirti humanitarinei veiklai ir labdarai, o skandalingasis gyvenimo periodas liko praeityje. Netrukus ji pamilo Bradą Pittą – vienas po kito pasipylė trys biologinės ir dar dvi įvaikintos atžalos. Jiedu buvo laikomi tobula Holivudo pora iki 2016 metų rudens, kai pasaka baigėsi.

Tai – pirmas gimtadienis, kurį garsi moteris sutinka po skaudžių skyrybų su Bradu Pittu. Tačiau liūdėti dėl nesusiklosčiusios santuokos jai neleidžia vaikai – sūnūs Maddoxas (15 m.), Paxas (13 m.) ir Knoxas (8 m.) bei dukterys Zahara (12 m.), Shiloh (11 m.) ir Vivienne (8 m.).

15min galerijoje – Angelinos Jolie išvaizdos pokyčiai nuo kūdikystės iki šių dienų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius