-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Angelinos Jolie „antrininkė-zombė“ atsidūrė ligoninėje: tvirtina „susilaužiusi kaklą“

Pernai socialiniuose tinkluose išgarsėjusi iranietė Sahar Tabar, labiau žinoma kaip Angelinos Jolie „antrininkė-zombis“, suglumino savo sekėjus paskelbusi keistas nuotraukas iš ligoninės. Mergina tikina patyrusi sunkią traumą – susilaužė kaklą.
Sahar Tabar
Sahar Tabar / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Angelina Jolie

20-metė iranietė išgarsėjo pernai, tuomet ji buvo pristatoma kaip Angelinos Jolie antrininkė, dėl noro tapti panaši į Holivudo žvaigždę pasidariusi per 50 plastinių operacijų. Tiesa, greitai Tabar buvo demaskuota – tokią išvaizdą susikurti jai padeda makiažas, protezai ir paprasčiausios nuotraukų redagavimo programos.

Tačiau ji vis tiek išlieka labai populiari internetinė asmenybė, ir Sahar Tabar instagrame seka 440 tūkst. žmonių. Šiems ši intriguojanti keistuolė atrodo įdomi asmenybė, ir mergina sugeba nustebinti savo sekėjus tiek keistomis nuotraukomis, tiek istorijomis.

Kad ir vienas naujausių jos įrašų instagrame: toje akivaizdžiai „pagražintoje“ nuotraukoje mergina įamžinta ligoninėje, su įtvaru ant kaklo, o su prierašu pareiškė, kad „susilaužė kaklą“. Ji taip pat pridūrė, kad norėjo pažiūrėti, kiek gerbėjų „melsis už ją“.

Neilgai trukus ji publikavo dar keistesnę nuotrauką, kurioje yra apsikabinusi koloną, o jos rankos ir kojos suploninti iki tiek, kad atrodo kaip šakaliukai.

Šios keistos nuotraukos suglumino merginos sekėjus ir iškėlė daug klausimų: kas jai iš tiesų nutiko, ir ką ji norėjo pasakyti tokiomis nuotraukomis ir žinutėmis?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius