-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anna Kendrick: „Kodėl visiems keista, kad nenoriu atrodyti geriau, nei atrodau iš tiesų?“

Aktorę Anną Kendrick visas pasaulis pažįsta iš tokių kino hitų kaip „Aukšta klasė“, „Viskas ore!“ ir „Saulėlydžio“ sagos. Balandžio 29 dieną kino teatruose pasirodys ir dar vienas filmas, kuriame jos vaidmens bus neįmanoma pamiršti – „Mano tobulas gangsteris“. Tai – romantinė veiksmo komedija, kurioje surinktas žvaigždynas: Anna Kendrick, Samas Rockwellas bei Timas Rothas.
Anna Kendrick
Anna Kendrick / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Anna Kendrick

Tačiau grįžkime prie klausimo antraštėje: tad kodėl gi aktorei, kuri buvo nominuota „Oskarui“, draudžiama užduoti klausimą apie kosmetiką?

To prašoma visų žurnalistų, kurie susirenka į spaudos konferencijas arba gauna išskirtinius interviu su šia žvaigžde. Atsakymas paprastas: tai – kone dažniausias kvailas klausimas, kurio teiraujasi reporteriai, mat Anna Kendrick vizažistų paslaugomis naudojasi tik besiruošdama eiti ant raudonojo kilimo arba stodama prieš kameras. Visą kitą laiką 30-metės moters veido nedengia nė lašas dekoratyvinės kosmetikos.

„Scanpix“/AP nuotr./Anna Kendrick
„Scanpix“/AP nuotr./Anna Kendrick

„Nuoširdžiai negaliu suprasti, kodėl visiems atrodo keista, kad nenoriu darkytis ir atrodyti geriau, nei atrodau iš tiesų. Aš to nesigėdiju. Ir dar nuoširdžiau nesuprantu, kodėl visiems tai labiau rūpi nei naujausi mano vaidmenys ir pastangos, kurios buvo įdėtos jiems besiruošiant“, – sako Anna Kendrick.

„Tad apie ką labiausiai norėtumėte, kad jūsų paklausčiau?“ – gan netikėtai interviu metu paklausė vienas žurnalistas.

„Geras klausimas! Toks man užduodamas pirmą kartą! Na, galiu kalbėti tik apie kiną, nes tik apie tai žinau daugiau nei mano tėtis. O jis žino viską apie viską“, – juokiasi puikų humoro jausmą turinti filmo „Mano tobulas gangsteris“ aktorė.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Anna Kendrick
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Anna Kendrick

Ne, ji nėra ta žvaigždė, kuri, gavusi nepatogų klausimą, trenktų durimis ar imtų keiktis. Ji mandagi ir pasakoja, kad negyvena pagal Holivudo taisykles. Jai patinka lankytis paprastose parduotuvėse ir negėda segėti auskarus už kelis dolerius. Tačiau viena taisyklė taip pat neturi išimčių: ji nekalba ne tik apie kosmetiką, bet ir apie asmeninį gyvenimą. O tai – gan holivudiška.

Meilės kupiname veiksmo trileryje „Mano tobulas gangsteris“ Anna Kendrick vaidina Martą, kuri niekad nepasižymėjo „normaliu“ gyvenimo būdu, tačiau kai vaikinas išdavė ją su kita, atrodo, kad stogas Martai visiškai nuvažiuos.

Kadras iš filmo/Anna Kendrick ir Samas Rockwellas filme „Mano tobulas gangsteris“
Kadras iš filmo/Anna Kendrick ir Samas Rockwellas filme „Mano tobulas gangsteris“

Laimei, ji sutinka žavų nepažįstamąjį vardu Frensis (jį vaidina Samas Rockwellas) – tiesiog misterį Tobulybę, kuris, kaip netrukus paaiškėja, yra dar labiau „nučiuožęs“ nei Marta. Tačiau mergina dar nežino, kad jis – samdomas žudikas, besivadovaujantis keista logika: žmonių žudyti negalima, vadinasi, reikia žudyti tuos, kurie užsakinėja žmogžudystes. Martos nuomone, jis – tobulas gangsteris!

Veiksmo ir juodojo humoro komedija „Mano tobulas gangsteris“ Lietuvos kino teatruose pradedama rodyti balandžio 29 dieną. Filmo anonsas:

VIDEO: Filmo „Mano tobulas gangsteris“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius