-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anne Hathaway atsisakė alkoholio iki sūnaus 21-ojo gimtadienio: „Tai nėra moralinė nuostata“

Aktorė Anne Hathaway (36) visiškai atsisakė alkoholio ateinantiems 18-ai metų. Tokį sprendimą amerikietė priėmė ne dėl pablogėjusios sveikatos ar dėl priešiško nusiteikimo, o dėl to, kad jos namuose gyvena trimetis sūnus Jonathanas. Interviu su portalu „Entertainment Tonight“ aktorė savo poelgį paaiškino išsamiau.
Anne Hathaway
Anne Hathaway / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Alkoholis man sukeldavo pagirias. Jos buvo problema, todėl nusprendžiau jį mesti. Mano paskutinės pagirios truko penkias dienas, – atskleidė aktorė. – Kai būsiu tokioje gyvenimo stadijoje, kurioje atsiras vietos pagirioms, galėsiu vėl vartoti alkoholį, tačiau tai nenutiks, kol mano sūnus yra namuose.“

A.Hathaway nemano, kad tokį patį sprendimą turėtų priimti visi tėvai. „Tiesiog noriu, kad būtų aišku: daugumai žmonių nereikia daryti tokio ekstremalaus dalyko. Nemanau, kad alkoholio vartojimas yra blogai. Tai tik būdas, kurį pasirinkau aš. Asmeniškai manau, kad vartoti alkoholį yra smagu, tačiau man tokie dalykai nedera su vaiko auginimu. Tai nėra mano moralinė nuostata“, – apie tokį sprendimą pasakojo kino filmų žvaigždė.

Anot Anne Hathaway, alkoholio atsisakymas yra tik dar vienas būdas gyventi geresnį gyvenimą: „Jau kurį laiką laikausi savo nuostatos ir tai man padeda, todėl dabar galiu papasakoti žmonėms. Jie iš mano istorijos gali pasiimti viską, kas geriausia, arba tiesiog ignoruoti, – apie gyvenimo būdo pasikeitimą pasakojo aktorė. – Nesu kažkokia užkietėjusi savo gyvenimo būdo gerintoja, tačiau stengiuosi išmokti gyventi gyvenimą, kuriame būtų kuo mažiau skausmo.“

Pirmą kartą aktorė apie savo sprendimą užsiminė Ellen DeGeneres pokalbių laidoje sausio mėnesį. Tą kartą Anne papasakojo apie vakarėlį su aktoriumi Matthewu McConaughey ir jo žmona Camila Alves.

„Mes gėrėme visą naktį, o tada ėjau į susitikimą su režisieriumi Stevenu Knightu. Beveik miegodama, primerktomis akimis bandžiau jam paaiškinti tam tikrus dalykus apie savo vaidmenį. Neiškentusi pokalbio pabaigoje pasakiau „klausyk, turiu prisipažinti – man pagirios“, o tada jis atsakė: „Tikrai? Nebūčiau pasakęs“. Po kelių dienų mes vėl susitikome ir pasakiau: „Dabar galiu kalbėti“, – pasakojo Anne.

Galiausiai aktorė papasakojo, kaip sūnus Jonathanas, kurio ji susilaukė su vyru Adamu Shulmanu (38 m.), padarė įtaką jos sprendimui. „Man nepatinka, kad aš vartoju alkoholį, o ir mano sūnus vis artėja prie amžiaus, kuriame jam manęs reikės kiekvieną rytą. Vieną kartą turėjome bėgti į mokyklą, nes aš nevairavau – buvo pagirios. Man tai visai nepatiko“, – paaiškino A.Hathaway.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius