Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anne Hathaway priversta neigti brolio paskleistus gandus, esą ji laukiasi

Aktorė Anne Hathaway priversta neigti gandus apie savo nėštumą, kuriuos netyčia paskleidė jos brolis Tomas, rašo „Us Weekly“.
Anne Hathaway
Anne Hathaway / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Anne Hathaway

Gandai apie tai, kad 30-metė aktorė su vyru Adamu Shulmanu jau laukia šeimos pagausėjmo, pasklido kai Anne brolis Tomas per savo komedijos vakarą save pavadino „dėde Tomu“.

Tomas Hathaway per savo autorinį vakarą Brukline pasakė, kad vieną dieną jis taps dėde Tomu. Iš karto pasklido kalbų, kad jo garsioji sesuo laukiasi ir dėde jis save pavadino ne šiaip sau.

Tačiau jo pokštas buvo suprastas neteisingai, taigi aktorei teko imtis veiksmų, jog kalbos apie jos nėštumą būtų nutildytos.

„Ji NĖRA nėščia. Pokštas, kurį pasakė jos brolis Tomas per savo šou, reiškia, kad KADA NORS jo sesuo turės vaiką ir jis bus dėdė Tomas“, – susiklosčiusią situaciją paaiškino Anne Hathaway atstovas spaudai.

Anne Hathaway su Adamu Shulmanu susituokė kiek daugiau nei prieš metus – 2012-ųjų rugsėjį. Aktorė ne kartą sakė, kad trokšta tapti mama.

Anne Hathaway su vyru Adamu Shulmanu
Anne Hathaway su vyru Adamu Shulmanu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius