Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant „Grammy“ kilimo – protestas: apnuoginusi krūtinę Mon Laferte gynė čiliečių teises

Ant Lotynų Amerikos „Grammy“ apdovanojimų raudonojo kilimo pasirodžiusi čilietiško ir meksikietiško kraujo turinti dainininkė Mon Laferte pademonstravo ne tik stilių, bet ir kai ką daugiau. Prieš fotografų objektyvus 36-erių atlikėja parodė nuogą krūtinę. Tačiau ne šiaip sau – taip ji siekė atkreipti dėmesį į Čilėje vykstančias problemas.
Dainininkė Mon Laferte Lotynų Amerikos „Grammy“ apdovanojimuose
Dainininkė Mon Laferte Lotynų Amerikos „Grammy“ apdovanojimuose / Vida Press nuotr.

Į renginį Mon Laferte, kurios tikrasis vardas Norma Monserraat Bustamante Laferte, atvyko vilkėdama juodos spalvos lietpaltį, derančias kelnes ir masyvius batus ant platformos. Nuo pečių nusimetusi lietpaltį, nuogą krūtinę pademonstravusi dainininkė taip siekė atkreipti dėmesį į ant jos kūno parašytą žinutę „Čilėje jie kankinami, žudomi ir prievartaujami“.

Vida Press nuotr./Dainininkė Mon Laferte Lotynų Amerikos „Grammy“ apdovanojimuose
Vida Press nuotr./Dainininkė Mon Laferte Lotynų Amerikos „Grammy“ apdovanojimuose

Neįprastas atlikėjos protestas skirtas Čilės gyventojų teisėms palaikyti, mat šioje Pietų Amerikos šalyje jau daugiau nei mėnesį vykstą masinės demonstracijos, kuriomis reikalaujama naujos konstitucijos.

Fotografų ir žiniasklaidos dėmesį tikrai patraukusi žinoma moteris ant kaklo ryšėjo ir žalią skarelę, kuri, pasak „Daily Mail“, reiškia, kad atlikėja taip pat palaiko abortų įteisinimą.

Mon Laferte – įtakinga Čilės menininkė ir labiausiai klausoma šalies atlikėja pasauliniu mastu „Spotify“ platformoje. Ji taip pat turi nemažą sekėjų armiją – daugiau nei 2,5 mln., tad ji negalėjo nepasinaudoti proga ir atkreipti dėmesį į šalyje vykstančią krizę.

VIDEO: Mon Laferte - Caderas Blancas

Dainininkė yra pelniusi du „Grammy“ apdovanojimus. Šiemet įteiktas antrasis už jos studijinį albumą „Norma“, nugalėjusį geriausio alternatyvios muzikos albumo kategorijoje.

„Kokios emocijos… Dėkoju kolegoms ir labiausiai publikai, žmonėms, čia esantiems gerbėjams, be kurių nieko nebūtų nutikę, – atsiimdama apdovanojimą sakė ji ispaniškai. – Skiriu tai Čilei.“

Milijonai Čilės gyventojų jau kelias savaites rengia mitingus gatvėse savo šalies, pasižyminčios ganėtinai stipria ekonomika, vadovų reikalaudami didesnių pensijų, geresnės sveikatos priežiūros ir švietimo sistemų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius