-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant „Kanų liūtų“ raudonojo kilimo paryčiais pasimylėjusi porelė tapo interneto sensacija

Turbūt nėra renginio, kuriame ant raudono kilimo nenutiktų kokia nors smagi, komiška ar net absurdiška istorija. Tai kokiai žvaigždei koja pakrypsta, tai netyčia prasisegusi suknelė atidengia daugiau nei reikia, tai kas nustebina netikėtu bučiniu. Tačiau Kanuose, birželio 21–27 dienomis vykstančiame kūrybiškumo festivalyje „Kanų liūtai“, viena porelė pretenduoja į ryškiausią pasirodymą.
Ant „Kanų liūtų“ festivalio raudonojo kilimo besimylinti porelė
Ant „Kanų liūtų“ festivalio raudonojo kilimo besimylinti porelė / Davido Grinerio nuotr.

Užvaldyti jausmų du mylimieji nusprendė atsiduoti aistrai čia ir dabar – ant raudonojo festivalio kilimo!

Galbūt šis judviejų nuotykis būtų tyliai pasibaigęs, tačiau žurnalistas, internetinio puslapio adweek.com redaktorius Davidas Grineris netikėtai užfiksavo besimylinčią porelę, internete jo paviešinta nuotrauka tapo tikru hitu ir vienu didžiausių apkalbų objektu festivalio užkulisiuose.

Pikantišką vaizdelį jis užfiksavo antradienį paryčiais, maždaug 4.30 val. Prancūzijos laiku. Tuo metu D.Grineris su bičiuliais kaip tik buvo balkone, iš kurio atsiveria vaizdas į pastatą, kuriame vyksta festivalis.

Staiga pamatęs ant kilimo du besiglamonėjančius žmones jis negalėjo patikėti. „Ar iš tiesų vyksta tai, ką matau?“ – klausė jis.

Užfiksavęs akimirką jis juokėsi, kad porelę pastebėti ne taip ir paprasta – ryškiai šviečianti didžiulė festivalio iškaba į akis krenta daug labiau, nei du ant kilimo besimylintys žmonės.

Maždaug po 20 minučių aistros proveržio porelė susirinko daiktus ir susikibusi už rankų nuėjo savais keliais. Pasisekė – viešosios tvarkos sergėtojai jų nesučiupo ir neišrašė baudos už mylėjimąsi viešoje vietoje.

D.Grinerio paviešinta nuotrauka sukėlė daug diskusijų, tačiau daugeliui tai pasirodė tiesiog smagus nuotykis. Juk visi gyvename kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius