Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anthony Kiedis Lietuvą paliko vilkėdamas lietuviškus marškinėlius ir tyliai pažadėjo sugrįžti

Sekmadienio pavakarę iš Vilniaus toliau su savo naujausio albumo „I‘m with You“ koncertiniu turu pajudėjo amerikiečių roko grupės „Red Hot Chili Peppers“ muzikantai. Išeidamas iš viešbučio, kuriame buvo apsistojusi grupė, kolektyvo lyderis Anthony Kiedis pasirodė vilkėdamas marškinėliais su mūsų šalies atributika.
„Red Hot Chili Peppers“
Anthony Kiedis su sūnumi Everly Bearu / Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr.

Iki pat sekmadienio buvo nežinoma, kiek laiko „Red Hot Chili Peppers“ muzikantai viešės Lietuvoje. Po koncerto Kaune grįžę į sostinę, sekmadienio dieną jie leido Vilniuje ir net buvo išėję į Pilies gatvę pasisveikinti su čia lūkuriuojančiais grupės gerbėjais.

Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr./Anthony Kiedžiui dovanotas jo giminės genealoginis medis
Anthony Kiedžiui dovanotas jo giminės genealoginis medis

Pirmiausia į oro uostą, kur „Red Hot Chili Peppers“ narių laukė privatus lėktuvas, pajudėjo muzikantų bagažas. Grupės nariai iš viešbučio išėjo ne kartu, bet visi po vieną. A.Kiedis nešdamas 4-metį sūnų Everly Bearą viešbutį paliko iš kiemo pusės. Sekmadienį jis vilkėjo Lietuvos ambasadoriaus Vengrijoje Renato Juškos dovanotus marškinėlius su Lietuvos atributika. Beje, šeštadienio vakarą „Red Hot Chili Peppers“ lyderiui diplomatai įteikė ne tik marškinėlius, bet ir genealoginį jo giminės medį, kuris ypač pradžiugino Lietuvos išeivių proanūkį.

Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr./„Red Hot Chili Peppers“ gerbėjai
„Red Hot Chili Peppers“ gerbėjai

Simboliškai su A.Kiedžiu atsisveikino ir susibūrę gerbėjai. Dar šeštadienio vakarą Kaune vykusio koncerto metu ne kartą pasigirsdavo riksmai „Antanai, Antanai“, tad ir prie viešbučio saujelė aistruolių pasveikino „Red Hot Chili Peppers“ vokalistą jam skirta daina. Pakeitę grupės „Antis“ kūrinio „Ne tau, Martynai“ žodžius, jie traukė: „Ne tau, Antanai, mėlynas dangus, ne tau, berneli, rožėm klotas kelias.“ A.Kiedis prisipažino, kad daina jam labai patiko.

Lietuviškų šaknų turintis „Red Hot Chili Peppers“ lyderis susirinkusius patikino, kad jam labai patiko Lietuva, tačiau ką tiksliai spėjo aplankyti, jis žurnalistams neatsakė. Paklaustas, ar planuoja dar kartą atvykti į Lietuvą, A.Kiedis, jau sėdėdamas automobilyje, nusišypsojo ir linktelėjo galva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius