Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antrasis „Coachella“ savaitgalis Beyonce nenusisekė: nugriuvo scenoje kartu su seserimi

Per antrąją „Coachella“ festivalio dalį pagrindinė šių metų hedlainerė Beyonce surengė dar vieną įspūdingą šou, tačiau antrasis jos pasirodymas nebuvo toks tobulas, kaip pirmas: dainininkė nugriuvo scenoje kartu su seserimi Solange.
Beyonce ir Solange
Beyonce ir Solange / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

„Coachella“ festivalyje Beyonce turėjo pasirodyti dar pernai, bet anąkart jos dalyvavimą teko atšaukti dėl nėštumo. Tad jau kai pagaliau atvyko į Koučelą, dainininkė jos laukusiems festivalininkams parengė iš koto verčiančią programą.

Pirmą kartą ją pademonstravo balandžio 14-ąją – „Coachella“ festivalis vyksta du savaitgalius, nors pagrindiniai hedlaineriai abu savaitgalius būna tie patys ir programa keičiasi minimaliai. Taip daroma tiesiog dėl to, kad nors festivalis vyksta Koučelos slėnyje Kalifornijoje, tačiau ir jis – ne guminis, vienu metu nesutalpina visų norinčiųjų.

Tad iš esmės pastarojo savaitgalio Beyonce pasirodymas beveik nesiskyrė nuo pirmojo: kūriniai tie patys, choreografija ta pati, netikėti svečiai jau nebebuvo tokie netikėti – kartu su Beyonce ant scenos pasirodė jos vyras Jay-Z, „Destiny's Child“ narės ir jaunesnioji sesuo, taip pat dainininkė Solange Knowles.

Beyonce pakeitė tik aprangą, bet ir tą – minimaliai: drabužių dizainas išliko toks pats, bet pasikeitė spalvos.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Beyonce ir Solange
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Beyonce ir Solange

Na o toji dalis, kurioje kartu su Beyonce dainavo Solange, pasibaigė ne visai sklandžiai: po bendro pasirodymo laimingos seserys apsikabino, tačiau prarado lygsvarą ir abi nugriuvo – priešais tūkstantinę minią ir milijonus žiūrovų, stebėjusių šou per tiesioginę transliaciją.

Šį momentą galite pažiūrėti štai čia:

VIDEO: Beyonce & Solange Fall On Coachella 2 WEEK

15min galerijoje – antrojo Beyonce šou „Coachella“ festivalyje akimirkos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius