Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apie vaikystėje patirtą seksualinę prievartą prabilusi Pamela Anderson šokiravo net savo motiną

Apie vaikystėje ir paauglystėje ne kartą patirtą seksualinę prievartą prabilusi aktorė Pamela Anderson (46 m.) nustebino ne tik visą pasaulį, bet ir savo šeimą, kurie apie tai nė nenutuokė.
Pamela Anderson
Pamela Anderson / „Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr.

Išskirtiniame interviu britų portalui dailymail.co.uk aktorės mama 65-erių Carol Anderson pasakojo buvusi šokiruota, kai sužinojo, ką teko patirti jos dukrai.

Žmonės.lt primena, kad praėjusą savaitę Pamela Anderson prisipažino, jog paauglystėje ji buvo du kartus išprievartauta, o nuo šešerių iki dešimties metų ją tvirkino auklė.

AOP nuotr./Pamela Anderson su mama Carol
AOP nuotr./Pamela Anderson su mama Carol

„Visa tai mums yra absoliutus šokas. Tai, kas nutiko Pamelai, yra pasibaisėtina. Ir ji viską išgyveno viena pati, tai siaubinga, – susijaudinusi kalbėjo aktorės mama. – Tai sužinojusi aš netekau žado, sėdėjau išsižiojusi. Aš ir mano vyras Barry visada manėme, kad visą laiką buvome šalia vaikų ir galime jiems padėti, taigi siaubinga girdėti, kas jai nutiko.“

„Mano sūnus Gerry, sužinojęs, kas nutiko seseriai, nesustodamas raudojo keturias valandas, niekada jo tokio nemačiau. Toks siaubingas dalykas verčia jaustis, tarsi būtum neatlikęs savo darbo ir neapgynęs Pamelos“, – kalbėjo Carol.

Po Pamelos Anderson išpažinties Kanados policija pradėjo tyrimą ir nori aktorę apklausti kaip įmanoma greičiau, kad galėtų pradėti ieškoti ir nubausti ją išniekinusius žmones.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius