Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apsinuoginusi turkė Sila Sahin supykdė musulmonų pasaulį

Berlyne gyvenanti turkė Sila Sahin laikyta puikiu musulmonės, prisitaikiusios prie daugiakultūrės visuomenės, pavyzdžiu. Bet netikėtas jos poelgis supykdė musulmonų bendruomenę.
Sila Sahin
Sila Sahin / „Playboy“ viršelis

25 metų S.Sahin, kaip aktorės, karjera išties sėkminga. Jaunos moters šeima didžiavosi jos vaidmeniu kultiniame vokiečių televizijos seriale „Geri laikai, blogi laikai” („Gute Zeiten, schlechte Zeiten”), rašo „Lietuvos rytas“.

Tačiau S.Sahin sprendimas nusifotografuoti vokiškajam „Playboy” žurnalui šokiravo ne tiktai jos artimiausius žmones, bet ir kai kuriuos gerbėjus.

Jauna moteris žurnalui fotografavosi itin provokuojamomis pozomis. Ji – pirmoji turkė, pasiryžusi nusirengti „Playboy” viršeliui.

„Taip pasielgiau, nes norėjau pagaliau būti laisva. Šios nuotraukos yra išsilaisvinimas iš mano vaikystės suvaržymų”, – tikina S.Sahin.

Anot moters, šia prieštaringai vertinama savo fotosesija ji siekia, kad ir kitos turkės, kurios kenčia suvaržymus, imtų veikti.

Pasak S.Sahin, musulmonių pasirinkimas ribotas, jos griežtai kontroliuojamos, joms išrenkami vyrai.

„Per ilgai bandžiau viską daryti tinkamai. Aš noriu, jog šios nuotraukos jaunoms Turkijos moterims parodytų, kad gerai gyventi taip, kaip jūs pasirenkate. Šia fotosesija vyliausi joms pasakyti, jog nebūtinai turime gyventi pagal mums duotas taisykles”, – aiškino S.Sahin.

Tėvai neįsileidžia į namus

Bet aktorės šeimos tokie argumentai toli gražu neįtikino. Artimieji pasibaisėjo ir įsiuto dėl tokio S.Sahin elgesio. O jaunos moters motina visiškai nutraukė su ja ryšius.

„Mano motina vis dar pikta. Dar sunkiau bus su mano seneliais, tetomis ir dėdėmis”, – įsitikinusi Vokietijos turkė.

S.Sahin vis dėlto pavyko pasikalbėti su tėvu, kuris irgi yra aktorius. Vyras teigė esąs susirūpinęs dėl to, kokio spaudimo duktė neišvengiamai sulauks ne tik iš turkų bendruomenės Vokietijoje, bet ir platesnės musulmonų bendruomenės.

Situacijos tikriausiai nepagerino ir faktas, kad S.Sahin savo tėvams apie „Playboy” su jos nuotraukomis pranešė per interviu Vokietijos televizijos kanale RTL. Tai ji padarė likus dienai iki jos fotografijų publikavimo.

Emocingai kalbėjusi aktorė tada prašė šeimos atleidimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius