Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar Culkinas yra Jacksono vaiko tėvas?

Filmų „Vienas namuose“ („Home Alone“) žvaigždė Macaulay Culkinas sukritikavo sensacingą britų laikraščio pranešimą, kad jis neva yra biologinis Michaelo Jacksono jauniausio sūnaus Prince'o Michaelo II tėvas.
Macaulay Culkinas superžvaigžde tapo po filmo „Vienas namuose“ ir jo tęsinių.
M.Culkinas superžvaigžde tapo po filmo „Vienas namuose“ ir jo tęsinių. / „Scanpix“ nuotr.

Bulvarinis leidinys „The Sun“ pirmadienį paskelbė straipsnį, kuriame M.Culkinas, artimas popmuzikos superžvaigždės draugas, vadinamas šio septynmečio tėvu.

Blanketu vadinamą berniuką išnešiojo ir pagimdė surogatinė motina, kurios vardas niekada oficialiai nebuvo paskelbtas.

Popmuzikos karaliaus mirtis birželio mėnesį vėl pakurstė kalbas dėl to, kas yra šio vaiko tėvai. M.Culkinas, kuris viešai apie draugo mirtį dar nekalbėjo, yra ne pirmas vyras, siejamas su šia paslaptimi. Aktoriaus atstovė Michelle Bega atmetė tuos „absurdiškus pranešimus".

TMZ.com paprašyta pakomentuoti minimą „The Sun" straipsnį, M.Bega atsakė: „Šie tyrimai yra pernelyg absurdiški, kad mes juos bent pripažintume."

Pats M.Jacksonas teigė esąs biologinis savo vyresniųjų vaikų – 12-mečio Prince'o Michaelo ir 11-metės Paris, kurių motina yra antroji dainininko žmona Deborah Rowe, tėvas, bet net ir tuo abejojama.

Kad gali būti šių vaikų biologiniai tėvai, yra užsiminę britų aktorius Markas Lesteris ir buvęs D.Rowe bosas, M.Jacksono dermatologas Arnoldas Kleinas.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius