Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ar pastebėsite panašumų tarp J.Deppo personažo „Fantastiniuose gyvūnuose“ ir D.Trumpo?

Po itin sėkmingos pirmosios J.K.Rowling sukurtos „Fantastinių gyvūnų“ ekranizacijos dalies gerbėjai užgniaužę kvapą laukia tęsinio, kuris kino teatrus pasieks jau kitą savaitgalį. Juostoje „Fantastiniai gyvūnai: Grindelvaldo piktadarystės“ pamatysime visą būrį Holivudo žvaigždžių, o Johnny Deppo vaidinamas personažas užmins mįslę: ar tikrai filmo kūrėjai norėjo įgelti JAV prezidentui Donaldui Trumpui?
Johnny Deppas filme „Fantastiniai gyvūnai: Grindelvaldo nusikaltimai“ ir Donaldas Trumpas
Johnny Deppas filme „Fantastiniai gyvūnai: Grindelvaldo nusikaltimai“ ir Donaldas Trumpas / Kadras iš filmo ir „Scanpix“ nuotr.

Žinant, kad J.K.Rowling dažnai išreiškia savo nuomonę apie politiką, toks autorės sprendimas neturėtų stebinti. Apie tam tikrus panašumus prakalbo ir filmo aktoriai.

„Filme kalbama apie praeities įvykius, apie tai, jog vienas žmogus gali padaryti labai daug blogo. Kartais net gali pasirodyti, kad naudojamos kažkokios juodosios technologijos, kad tik piktadariai pasiektų savo tikslus. Tokių atvejų žinome ir realiame gyvenime“, – paslaptingai šypsosi Callumas Turneris, kuris vaidina Eddie Redmayne'o herojaus vyresnįjį brolį.

Kadras iš filmo/Johnny Deppas filme „Fantastiniai gyvūnai: Grindelvaldo nusikaltimai“
Kadras iš filmo/Johnny Deppas filme „Fantastiniai gyvūnai: Grindelvaldo nusikaltimai“

Jo teigimu, įdomiausia yra tai, kaip aplinkiniai tokiais personažais patiki ir ima paskui juos aklai sekti.

„Taigi, gal čia kalbama ne apie vieną kažkurį personažą, o labiau apie žinutę, kurią norima perduoti ir kuri gali būti pritaikyta ir tikrame gyvenime“, – sako aktorius.

Jo kolegė Katherine Waterston, kuri taip pat pasirodo filme, sako, kad J. Deppo personažas yra kur kas subtilesnis, nei liūdnai pagarsėjęs JAV prezidentas.

Pirmosios „Fantastinių gyvūnų“ dalies pabaigoje Amerikos Magiškojo Kongreso burtininkai su Niuto Skamanderio (aktorius Eddie Redmayne'as) pagalba sulaikė pavojingą juodąjį burtininką Gelertą Grindelvaldą (Johnny Deppas). Tačiau šiam pavyko pasprukti. Siekdamas savo didžiojo tikslo įgyvendinimo – kad grynakraujai burtininkai taptų vieninteliais pasaulio ir visų gyvų būtybių valdovais – Grindelvaldas ima rinkti šalininkų armiją.

Tai sužinojęs, Albas Dambldoras (Jude'as Law) vėl kreipiasi pagalbos į talentingiausią ir galingiausią savo mokinį Niutą Skamanderį. Kartu su Dambldoro bendramoksliu, legendiniu alchemiku Nikolu Flameliu, Niutas ima kurti planą, kaip ne tik pasipriešinti, bet ir galutinai nugalėti piktąjį Grindelvaldą. Abiems pusėms kaupiant jėgas ir sąjungininkus, neišvengiamai artėja lemtingojo mūšio diena.

Itin laukiamas pirmosios dalies tęsinys „Fantastiniai gyvūnai: Grindelvaldo piktadarystės“ Lietuvos kino teatruose bus pradėtas rodyti jau lapkričio 16 dieną.

VIDEO: FANTASTINIAI GYVŪNAI: GRINDELVALDO PIKTADARYSTĖS (naujausias anonsas) - kinuose nuo lapkričio 16 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius