Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artimieji dalijasi vėžiu sergančios Anastasijos Zavorotniuk turtą – pranešama apie notaro vizitą

Notaras ligoninėje aplankė garsią Rusijos aktorę Anastasiją Zavorotniuk, kuri, kaip praneša šaltiniai, kovoja su onkologine liga. Remiantis nepatvirtintais duomenimis, menininkė esą aptarė savo turto paveldėjimo klausimus. Anksčiau taip pat buvo skelbta, kad serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždės turtas įvertintas apie 7,1 mln. eurų, praneša gazeta.ru.
Anastasija Zavorotniuk
Anastasija Zavorotniuk / „Scanpix“ nuotr.

Aktorė A.Zavorotniuk galimai sudarė testamentą, praneša dni.ru, ir kaip savo šaltinius nurodo Maskvos ligoninėje esančius asmenis. Būtent Maskvos ligoninėje moteris šiuo metu yra gydoma. Dar nepatvirtintais duomenimis, 48-erių aktorę palatoje aplankė notaras. Šaltiniai pažymi, kad jo vizito tikslas nežinomas.

„Nežinau detalių, bet sanitarės šnabždėjosi, kad kambaryje buvo sudarytas testamentas. Ir kadangi Nastia, kaip girdėjau, dabar atsigavo ir suvokia, ką ji daro, artimieji, kiek žinau, suskubo sutvarkyti popierinių formalumų“, – portalas cituoja savo šaltinį.

Pagal įstatymą, tiesioginiai Zavorotniuk paveldėtojai yra jos trys vaikai, jos vyras ir motina. Visi jie vienodai gali reikalauti žvaigždės nuosavybės. Vis dėlto dokumente garsenybė galėjo nustatyti ir kitas nekilnojamojo turto ir finansinio turto perdavimo sąlygas.

„Scanpix“ nuotr./Anastasija Zavorotniuk
„Scanpix“ nuotr./Anastasija Zavorotniuk

Taip pat negalima užtikrintai teigti, kad A.Zavorotniuk su notaru aptarinėjo būtent testamentą. Aktorė galėjo, tarkim, įforminti įgaliojimą ar kitą teisinį dokumentą.

Anksčiau vienoje NTV kanalo laidoje buvo aptartas A.Zavorotniuk nekilnojamasis turtas. Jis, pasak ekspertų, sudaro apie 7,1 mln. eurų.

Paaiškėjo, jog prieš dešimt metų „Mano puikioji auklė“ žvaigždė Jaltoje įsigijo du butus. Vienas iš jų skirtas vaikams. Kiek žinoma, A.Zavorotniuk butas vertas apie 284–426 tūkst. eurų. Kalbama, jog vieną butą šeima jau spėjo parduoti.

„Scanpix“ nuotr./Anastasija Zavorotniuk
„Scanpix“ nuotr./Anastasija Zavorotniuk

Be to, aktorei priklauso butas elitiniame Maskvos gyvenamajame komplekse, netoli kino studijos „Mosfilm“. Šio būsto rinkos kaina siekia apie 2,8 mln. eurų.

Tarp A.Zavorotniuk nekilnojamojo turto objektų yra ir 900 kvadratinių metrų ploto, trijų aukštų namas Pamaskvėje. Apytikslė šio namo vertė – 1,7 mln. eurų. Remiantis žiniasklaidos pranešimais, aktorė taip pat turi kelis automobilius ir indėlių skirtinguose bankuose, kurie kartu iš viso vertinami apytikre 2 mln. eurų suma.

Dar anksčiau buvo pasklidusios žinios apie A.Zavorotniuk dukrai Anai neva pasiūlytus maždaug 213 tūkst. eurų už pasirodymą vienoje Andrejaus Malachovo laidoje.

Anastasijos dukra, anot gazeta.ru, šią žinią griežtai paneigė.

„Atsakingai pareiškiu, kad „naujienos“, teigiančios, kad man neva buvo pasiūlyta ši suma už kalbėjimą Andrejaus Malachovo laidoje, yra absoliučiai melagingos. Nei Andrejus Malachovas, nei laidos redaktoriai nepateikė man tokio pasiūlymo“, – ji rašė instagrame.

Mergina šią informaciją įvardijo kaip melagienas ir taip pat pridūrė, jog yra pavargusi nuo naujienų, esą grįstų melais ir purvinomis sensacijomis.

„Scanpix“ nuotr./Anastasija Zavorotniuk
„Scanpix“ nuotr./Anastasija Zavorotniuk

„Dar kartą prašau žurnalistų faktus vertinti atsakingai ir nespekuliuoti fiktyviomis sensacijomis. Man yra nepakeliama, kai dėl populiarumo jie naudoja melus ir purvinas gerbėjų sensacijas“, – apibendrino aktorės dukra.

Remiantis žiniasklaida, laidos „Tiesioginis eteris“ redaktorius A.Zavorotniuk dukrai pasiūlė didelę sumą už pasirodymą studijoje. Vis dėlto, dni.ru šią informaciją pateikė kitaip. Anot jų, mergina nesutiko su pasiūlymu, neva sakydama, kad jai pinigų nereikia.

Kaip pranešė viena Anastasijos draugė, žinomos aktorės būklė šiuo metu yra žymiai geresnė. „Gydytojai padrąsino, kad galbūt Nastia bus paleista namo. Visa šeima meldžiasi, kad šis stebuklas įvyktų“, – pridūrė ji.

15min primena, kad praeitą savaitę buvo pranešta, jog žinoma Rusijos aktorė pabudo iš komos ir savarankiškai kvėpuoja.

Tiesa, daugiau informacijos apie tikslesnę aktorės sveikatos būklę tuo metu nebuvo atskleidžiama.

Į iš komos pabudusios aktorės palatą taip pat nebuvo įleidžiami jokie lankytojai, tik patys artimiausi A.Zavorotniuk žmonės, rašė Tellerreport.com.

A.Zavorotniuk gyvenimo akimirkos – galerijoje:

Dar rugsėjo 13 d. A.Zavorotniuk sunkios būklės buvo paguldyta į ligoninę.

48-erių aktorei buvo diagnozuotas paskutinės stadijos smegenų vėžys. Vėliau buvo pranešta, kad gydytojai nutraukė jai intensyvų gydymą. Kadangi liga buvo labai pažengusi, buvo teigiama, kad operacija jau nebegalima, o moteris buvo prijungta prie dirbtinės plaučių ventiliacijos aparato. Šalia Anastasijos budėjo jos vyras Piotras Černyšovas.

A.Zavorotniuk artimieji moters sveikatos būklės vis dar nekomentuoja. Tą daryti jie uždraudė ir oficialiam aktorės atstovui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius