Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atgaila ir Rihannos skyrybos

Savo merginos 20-metės atlikėjos Rihannos užpuolimu įtariamas 19-metis dainininkas Chrisas Brownas, regis, atgailauja, tačiau gražuolė iš Barbadoso vėl jam atverti širdies nesirengia.
Rihanna ir Chrisas Brownas.
Rihannos ir Chriso Browno bendras pasirodymas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Skyrybos Rihanna

„Žodžiais neįmanoma apsakyti, koks esu nuliūdęs ir kaip atgailauju dėl to, kas nutiko. Ieškau kunigo, motinos ir kitų, kuriuos myliu, patarimo. Esu įsitikinęs, kad su Dievo pagalba galiu tapti geresniu žmogumi“, – taip rašoma Ch.Browno spaudai išplatintame laiške. Jame taip pat tvirtinama, esą daugelis pranešimų, pasirodžiusių spaudoje, neteisingi. Ch.Brownas teigė nenorintis daugiau kalbėti apie nutikimą, kol vyksta tyrimas, ir užtikrino nieko apie tai nerašęs jokiuose tinklaraščiuose ar socialiniuose tinkluose.

Išskirtiniame interviu people.com Rihannos, kurios tikrasis vardas Robyn Fenty, tėvas Ronaldas Fenty teigė, kad sužinojęs apie įvykį negalėjo tuo patikėti. „Šiek tiek mėlynių ir kraujosruvų yra, bet jai viskas bus gerai, aš taip manau“, – apie dukters būklę sakė 55-erių vyras. Rihannos tėvas patvirtino, kad šiuo metu atlikėja atsigauna po incidento Barbadose, ir teigė, kad ji netrukus prabils viešai. „Aš tikiu, kad ji kalbės už visas pasaulio moteris. Jų santykiai nutrūko ir tuo džiaugiuosi. Ji nenori kalbėti su Chrisu. Ji drąsiai viską išlaikė ir žadėjo greitai grįžti ant scenos“, – sakė R.Fenty.

Pastarąjį kartą porą kartu atlikėjos tėvas matė liepą. Anot jo, tuomet jaunuoliai atrodė laimingi. Savo nuomonę apie incidentą pareiškė ir reperis Jay-Z. „Chrisas – gyvas numirėlis. Jis susidėjo su prasta šutve“, – sakė jis.

Ch.Brownas, kaip įtariama, savo merginą užpuolė vasario 8-ąją Los Andžele. Jis buvo areštuotas ir paleistas už užstatą, tačiau gali sulaukti kaltinimų iš apygardos prokuroro. Rihanna nuo įvykio dienos viešumoje nesirodė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius