Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atkapstyta interneto sensacija tapusio gražuolio nusikaltėlio Jeremy Meekso praeitis: jis vedęs ir turi vaiką

Gražuolis nusikaltėlis Jeremy Meeksas (30 m.) iš Kalifornijos tapo tikra interneto sensacija, o juo susidomėjusi žiniasklaida atkapstė daugiau jo biografijos faktų.
Jeremy Meekso nuotrauka Stoktono policijos departamento „Facebook“ paskyroje
Jeremy Meekso nuotrauka Stoktono policijos departamento „Facebook“ paskyroje

Žmonės.lt primena, kad Stoktono (Kalifornijos valstija) policijos departamentas savo „Facebook“ paskyroje paviešino keturių sučiuptų nusikaltėlių nuotraukas, ir moterys netikėtai ėmė masiškai dalintis gražuolio Jeremy Meekso nuotrauka!

„Facebook“ vartotojas taip pakerėjo žydraakis Jeremy Meeksas, kad per keletą dienų jo nuotrauka sulaukė jau net 87 tūkst. „patinka“ paspaudimų, ją pakomentavo 24 tūkst. žmonių, o pasidalijo – dar 11 tūkst.

Išvaizdus nusikaltėlis iš karto sulaukė ir žiniasklaidos dėmesio, kuri ėmėsi kapstytis po jo praeitį.

Pirmą kartą į teisėsaugos akiratį Jeremy Meeksas pakliuvo, kai jam buvo 18 metų. Tada policija jį sulaikė už dalyvavimą gatvės gaujų veikloje. Dar kartą areštinėje jis atsidūrė būdamas 25-erių. Anksčiau Jeremy Meeksas atrodė visiškai kitaip: iš pradžių jis nešiojo afroamerikietišką šukuoseną, o vėliau plaukus pasitrumpino ir dar papuošė veidą bei kaklą tatuiruotėmis.

Senesnes policijos darytas Jeremy Meekso nuotraukas galite pamatyti paspaudę ČIA.

Minėtos tatuiruotės turi mįslingą reikšmę – kalbama, kad ašaros tatuiruotę prie akies, kokią turi Jeremy Meeksas, pasidaro tie gaujų nariai, kurie bent kartą yra ką nors nužudę ar prisidėję prie žmogžudystės. Policija duomenų apie tokius sunkius jo nusikaltimus neturi.

Moterų dėmesys pamalonino nusikaltėlį

Areštinėje kalbintas Jeremy Meeksas žurnalistams sakė, kad jaučiasi pamalonintas dėl tokio netikėto moterų dėmesio ir pagyrų, tačiau tuo pačiu norėjo užtikrinti, kad jis jau seniai nebepriklauso gatvių gaujoms ir nebeužiima nusikalstama veikla.

Jeremy Meeksu susižavėjusios internautės suskubo ne tik girti jį, kad galėtų dirbti modeliu, bet ir ėmėsi kurti vaizdines priemones. Jo veidas įmontuotas į garsių mados namų, tokių kaip „Hugo Boos“ ar „Dolce & Gabbana“ reklamas, kuriose matyti, kad vyras tikrai galėtų būti modeliu.

Šeima gina: į jį žiūrima stereotipiškai!

Jeremy Meeksas jau ketverius metus yra vedęs ir su žmona augina trejų metų sūnų. Jo šeima tvirtina, kad jis jau seniai nebedalyvauja gaujų veikloje ir yra suimtas bereikalingai.

„Jis yra mylintis tėvas, vyras, brolis ir dėdė, – sakė jo dukterėčia. – Taip, jo praeitis nešvari, dėl to į jį žiūrima stereotipiškai. Norėtume, kad išankstinis smerkimas liautųsi... Jis tiesiog nori grįžti namo pas savo šeimą.“

Nusikaltėlio sesuo TMZ sakė, kad ginklą su savimi Jeremy Meeksas nešiojasi tik dėl savigynos, kaip ir daugelis amerikiečių.

„Jis turi darbą ir tą rytą, kai jį sulaikė policija, važiavo dirbti. Jis neturi jokių ryšių su gaujomis. Jis tiesiog turi senų tatuiruočių, dėl kurių į jį žiūrima stereotipiškai“, – sūnų teisino jo motina.

Nors Jeremy Meekso šeima tikina, kad jis yra pasikeitęs ir tikrai nebeužsiima nusikalstama veikla, Stoktono policija turi visai kitokios informacijos. Anot policijos atstovo spaudai, Jeremy Meeksas yra „vienas didžiausių nusikaltėlių Stoktono apylinkėse“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius