Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėja Cher: „Tomas Cruise'as yra vienas iš penkių geriausių mano buvusių mylimųjų“

Atlikėja Cher (67) įvardijo Tomą Cruise‘ą (50) kaip vieną iš penkių geriausių jos mylimųjų, kurių per jos gyvenimą buvo ne viena dešimtis.
Cher
Cher / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Superžvaigždė trumpai susitikinėjo su aktoriumi 8-tame dešimtmetyje. Duodama interviu vienam JAV žurnalui Cher teigė, kad „Top Gun“ aktorius buvo labai mielas vaikinas. Atlikėja pasakojo, kad ji susipažino su T.Cruise prieš jam susidomint scientologijos religija.

„Mūsų santykiai buvo aistringi, tačiau viskas truko labai neilgai. Jis buvo ir yra nuostabus vyras. Žmogus, kurį man teko pažinti mūsų santykių metu, yra labai nuoširdus ir skleidžiantis meilę kitiems“, – apie santykius su Tomu kalbėjo Cher.

Paklausta, kaip vertina jį ir kokioje vietoje jis atsirastų, jei reikėtų išrinkti geriausius mylimuosius, atlikėja nesidrovėjo: „Be abejonės jis patektų į penketuką. Esu dėkinga likimui, tačiau mano gyvenime buvo vien tik nuostabūs mylimieji, kurių pavydėti galėtų bet kuri moteris.“

Cher asmeninis gyvenimas yra itin spalvingas. Atlikėja susitikinėjo ir su filmo „Batman“ aktoriumi Valu Kilmeriu (53), grupės „Kiss“ nariu Gene Simmonsu (63).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius