Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėja Kamalija – apie dėl karo tylintį Filipą Kirkorovą: „Jis tiesiog dingo“

Turtingiausia Ukrainos dainininkė Natalija Šmarenkova-Kamalija ne kartą smerkė Rusijos sukeltam karui abejingus atlikėjus. Šįsyk ji prakalbo apie Filipo Kirkorovo tylą dėl dabar Ukrainoje vykstančių įvykių.
Natalija Šmarenkova-Kamalija, Filipas Kirkorovas
Natalija Šmarenkova-Kamalija, Filipas Kirkorovas / Instagram, 15min nuotr.

Pasak Kamalijos, ji F.Kirkorovui siuntė laiškus, tačiau jis visais įmanomais būdais ignoruoja visas šias žinutes, rašo Unian.net.

„Jis seka mane socialiniuose tinkluose. Aš taip pat jį seku. Ir instagrame, ir feisbuke. Visi girdėjo tai, ką aš kalbu. Jis visiškai nereagavo. Absoliučiai nereagavo.

Vėliau parašiau. Nusiunčiau nuotrauką. Taip pat nieko. O dabar išvis negaliu su juo susisiekti. Nežinau, kodėl. Jis tiesiog dingo“, – laidai „ŽVL“ pasakojo Kamalija.

VIDEO: Камалія: про застреленого росіянами коня, мовчання Кіркорова і евакуацію дітей

Kiek anksčiau skelbta, kad Rusijos okupantai apšaudė Kamalijos žirgyną Bučoje. Apšaudymo metu mirtinai buvo sužeisti keli arkliai.

Vasario pabaigoje atlikėja taip pat pasakojo, kad už kelių metrų nuo jos namo nukrito raketa, o Rusijos užpuolikai tankais apsupo teritoriją ir neleido eiti į tvartą pašerti arklių. Dabar menininkė išvykusi į užsienį, kad apsaugotų save ir savo šeimą.

Tuo metu laidoje „Zirkovy Shlyakh“ Kamalija seniau prisiminė pokalbį su savo teta iš Rusijos. Pasirodo, ši moteris irgi įsitikinusi, kad Ukrainoje yra „nacių“ ir „banderovcų“. Pasak atlikėjos tetos, Rusija įsiveržė į Ukrainą su tikslu išgelbėti gyventojus nuo „nacių chuntos“.

„Paklausiau jos, kokia nacių chunta? Atsakė: „Na, jus engia, rusakalbius žudo, pas jus ten banderovcai ir naciai.“

Ji tiesiog kaip zombis. Paskutinį kartą su ja kalbėjausi kovo 8 dieną. Nusiunčiau jai informaciją apie tai, kas vyksta. Bet ji pasakė, kad nenori jos komentuoti. Nuo to laiko aš jai neskambinu“, – pridūrė dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius