-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Atlikėjas Samas Smithas atvirai prabilo apie savo lytį: „Nesu nei vyras, nei moteris“

Homoseksualumo neslepiantis Samas Smithas pareiškė, kad kartais jaučiasi ne kaip vyras, o moteris, todėl nepriskiria savęs nei vienai konkrečiai lyčiai. Britų atlikėjas prisipažino, kad yra buvę momentų, kai jis svarstė ir apie lyties keitimo operaciją.
Samas Smithas
Samas Smithas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia BBC, apie savo lyties tapatybę popmuzikos žvaigždė atvirai pasisakė viename interviu.

„Visada turėjau šiokį tokį vidinį konfliktą su savo kūnu ir protu. Kartais aš mąstau kaip moteris. Būna, išsikeliu sau klausimą – ar aš noriu pasikeisti lytį? Ir dabar vis dar apie tai svarstau“, – neslėpė S.Smithas.

Dauguma terminu „non-binary“ įvardijamų asmenų nelaiko savęs nei vyru, nei moterimi. Prie tokių žmonių save priskiria ir S.Smithas.

„Aš nesu vyras ar moteris. Manau, esu kažkur per vidurį tarp jų“, – atviravo atlikėjas.

Anot S.Smitho, jam yra tekę draugauti ir su vyrais, kurie save identifikuoja kaip heteroseksualius. Atlikėjas įsitikinęs, kad įsimylima žmones, o ne lytį.

S.Smithas pridūrė, kad tai, jog jis savęs nepriskiria konkrečiai lyčiai, padėjo jam priimti save tokį, koks yra. Dabar atlikėjas labiau patenkintas ir savo kūno sudėjimu.: „Manyje yra šiek tiek moters – ir svorio priaugu tose vietose, kuriose dažniausiai priauga moterys.“

Pasak S.Smitho, jis visada jautėsi moteriškas daugeliu atžvilgiu ir buvimą tokiu prilygina buvimui unikalia asmenybe: „Aš žiūriu į save ir galvoju, kad galbūt aš nesu vyras, kad galbūt aš nesu moteris – galbūt aš esu tiesiog aš.“

15min primena, kad homoseksualumo neslepiantis S.Smithas anksčiau puoselėjo jausmus Jonathanui Zeizeliui – jų romanas tetruko mėnesį. Vėliau atlikėjas susitikinėjo su serialo „13 priežasčių kodėl“ žvaigžde Brandonu Flynnu, tačiau pernai pora taip pat pasuko skirtingais keliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius