-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atliktas pakartotinis Michaelo Jacksono palaikų skrodimas

Privatus patologoanatomas atliko pakartotinį mirusio dainininko Michaelo Jacksono skrodimą. To paprašė popkaraliaus šeimos nariai.
Michaelo Jacksono žvaigždė
Michaelo Jacksono žvaigždė. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša „The Los Angeles Times“, remdamasis neįvardytais, bet informuotais šaltiniais, dainininko giminaičiai tikisi išsiaiškinti mirties priežastį greičiau, nei bus paskelbti oficialūs pirmojo skrodimo, kuriam vadovavo Los Andželo apygardos koroneris, rezultatai.

Tyrimai privačioje laboratorijoje gali užtrukti nuo savaitės iki dviejų. O oficialios ekspertizės, atliktos pagal visus formalumus, rezultatai gali paaiškėti tik po pusantro ar net dviejų mėnesių.

Kaip rašo „The Los Angeles Times“, mirusiųjų artimieji dažnai užsako pakartotinį skrodimą, kadangi nepasitiki oficialiomis išvadomis apie mirties priežastį arba nori gauti nepriklausomų ekspertų patvirtinimą. Žmogaus teisių aktyvistas Jesse Jacksonas po pokalbio su dainininko artimaisiais papasakojo, kad giminaičiams liko daugybė klausimų, susijusių su paskutinėmis M.Jacksono gyvenimo valandomis ir gydytojo, buvusio greta, veiksmais.

Po oficialaus skrodimo buvo paskelbta, kad M.Jacksono mirtis nėra smurtinė. Anksčiau kelta versija, kad dainininkas nustojo kvėpuoti po stipraus poveikio nuskausminamųjų injekcijos.

Policija apklausė Conradą Murray – kardiologą, kuris buvo greta M.Jacksono paskutinėmis gyvenimo minutėmis. Ką konkrečiai papasakojo kardiologas, viešai nėra paskelbta. Policijos atstovai tik pareiškė, kad C.Murray yra vertingas liudytojas, bet ne įtariamasis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius