Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atominės blondinės nebeliko: Charlize Theron į „Oskarus“ atvyko drastiškai pakeitusi šukuoseną

Ilgus metus Holivudo aktorės Charlize Theron (43) skiriamasis bruožas buvo ilgi, vešlūs bei šviesūs plaukai. Na, bent taip buvo iki šiol. Sekmadienio vakarą Los Andžele vykusių „Oskarų“ apdovanojimų metu dalį dėmesio susigriebusi aktorė pristatė kardinalius išvaizdos pokyčius – platininė blondinė liko praeityje.
Charlize Theron nustebino ryškiais išvaizdos pokyčiais
Charlize Theron nustebino ryškiais išvaizdos pokyčiais / „Scanpix“ nuotr.

Aktorė Charlize Theron sulaukė daugybės liaupsių, kai išdrįso pakeisti šukuoseną ir šviesus plaukus persidažė tamsiai ruda spalva. O ryškius pokyčius „Oskaro“ laureatė pirmą kartą pristatė būtent svarbiausiame kino renginyje metuose.

Po kone kelių dešimtmečių atsisakiusi savo jau skiriamuoju ženklu tapusios šukuosenos, filmo „Atominė blondinė“ žvaigždė Ch.Theron ant raudonojo kilimo spindėjo dar stipresniu pasitikėjimu ir žavesiu. Laikas skubėti pas savo šukuosenų meistrą, taip pokštavo gerbėjai socialiniuose tinkluose.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Charlize Theron
AFP/„Scanpix“ nuotr./Charlize Theron

O už ryškius pokyčius aktorė dėkinga savo nepakeičiamai komandai – plaukų stilistui Adirui Abergelui, kuris tikriausiai nujautė, kokią sensaciją permainos sukels ant raudonojo „Oskarų“ kilimo.

Vis dėlto ir pats stilistas sugebėjo įpilti žibalo į ugnį – ar gali būti, kad tokie ryškūs pokyčiai buvo paskutinės minutės sprendimas? Tokias audras sukėlė stilisto pokštas instagrame, neva pokyčiams jie „nusprendė ryžtis prieš pat didįjį momentą“.

Bet kad ir kaip ten bebūtų, aktorė tiesiog spindėjo.

Ant „Oskarų“ kilimo – pokyčių metas:

VIDEO: Svarbiausia kino šventė metuose: „Oskarų“ raudonuoju kilimu žengė Holivudo grietinėlė

Tiesa, prie nepakartojamo įvaizdžio prisidėjo ir vizažo meistrės Kate Lee sukurtas makiažas ir, žinoma, specialiai progai tinkamai parinkta suknia – „Oskarų“ ceremonijai Holivudo aktorė pasirinko šviesiai mėlyną mados namų „Dior“ suknelę.

TAIP PAT SKAITYKITE: Svarbiausia kino šventė metuose: „Oskarų“ raudonuoju kilimu žengė Holivudo grietinėlė

TAIP PAT SKAITYKITE: „Oskarų“ dalybos baigėsi netikėtai: metų filmo titulą lyderiams iš po nosies nugvelbė „Žalioji knyga“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius