Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atšaukti koncertai – ne bėda: garsiausi atlikėjai pasirodymus transliuoja iš namų

Pasaulinės muzikos žvaigždės, tokios kaip grupės „Coldplay“ lyderis Chrisas Martinas, Yungblud, Keithas Urbanas ir kitos, dėl pandemijos turėjo atšaukti savo pasirodymus ir saviizoliavosi namuose, kur jas, kaip ir daugelį planetos gyventojų, po kurio laiko pradėjo kamuoti nuobodulys. Tačiau jie rado būdą, kaip bent kelioms valandoms jį įveikti ir tuo pat metu pralinksminti po visą pasaulį išsibarsčiusius gerbėjus.
Akimirkos iš atlikėjų koncertų tiesioginių transliacijų
Akimirkos iš atlikėjų koncertų tiesioginių transliacijų / Youtube.com ir „Instagram“ nuotr.

Į pagalbą pasitelkę socialinius tinklus, muzikantai ir atlikėjai surengė tiesiogines koncertų transliacijas iš savo svetainių. „Coldplay“ vokalistas atsakinėjo į jį stebėjusiųjų klausimus ir perdainavo kitų garsių scenos įžymybių dainas.

VIDEO: #TogetherAtHome Chris Martin

Kantri muzikos gerbėjai instagrame galėjo prisijungti prie Keitho Urbano ir jo studijoje pasirodymą stebėjusios Nicole Kidman, kurią atlikėjas pavadino savo „vieno žmogaus auditorija“.

View this post on Instagram

#InstaBand

A post shared by Keith Urban (@keithurban) on

Kiek ilgesnį šou ir tikrai ne iš namų paruošė Yungblud. Tiesioginės transliacijos iš Los Andželo metu jis už išmaniųjų įrenginių ekranų likusius klausytojus drąsino namuose šokti ir judėti.

„Užlipkite ant lovos, virtuvinio stalo, sofos ir šokinėkite“, – sakė Yungblud, kuriam dėl koronaviruso plitimo teko atidėti savo koncertines gastroles.

Per valandos trukmės transliaciją Yungblud ne tik atliko populiariausius savo kūrinius, bet ir su svečiais aktore Bella Thorne bei reperiu Machine Gun Kelly žaidė žaidimus. Kaip rašo Bbc.com, žvaigždė norėjo „suteikti žmonėms pozityvumo, juoko ir emocijų“ šios pandemijos metu, be to, tai jį patį paskatino išlikti teigiamai nusiteikusiu.

VIDEO: THE YUNGBLUD SHOW LIVE (with MGK, Bella Thorne, and Oliver Tree)

Mėgstantys balades galėjo stebėti jų karaliaus Johno Legendo tiesioginę transliaciją. Prie pianino įsitaisiusio „Grammy“ laureato vėliau prisijungė ir jo žmona modelis ir aktorė Chrissy Teigen, galvą ir kūną apsijuosusi rankšluosčiais, ir poros dukra Luna.

„Kaip žadėjau, esu be kelnių, vilkiu chalatą, jei jums smalsu. Taigi, kokias dainas norėtumėte išgirsti?“ – jį stebėjusių sekėjų teiravosi Johnas Legendas.

Dauguma šių atlikėjų prisijungė prie iniaciatyvos #TogetherAtHome (vert. Kartu namuose), kurios metu ne tik linksmina namuose saviizoliavusius gerbėjus, bet ir dalijasi informacija apie viruso plitimo sustabdymą bei tai, kaip prie to prisidėti gali kiekvienas žmogus.

Tikėtina, kad ir daugiau garsių muzikos pasaulio asmenybių prie jos prisijungs. Johnas Legendas savo įraše pažymėjo ir tą patį padaryti kvietė Charlie Puthą ir Miguelį, todėl sekite #TogetherAtHome ir stebėkite kitas iš savo namų svetainės koncertus rengiančias žvaigždes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius